Консервирани зеленчуци

 1. СЕН ЕЛОА червено цвекло на куб...
  2.49 лв.
  -
  +
 2. СЕН ЕЛОА кестени печени на огъ...
  17.99 лв.
  -
  +
 3. СЕН ЕЛОА бели белени аспержи 3...
  7.99 лв.
  -
  +
 4. СЕН ЕЛОА бели белени аспержи 1...
  5.99 лв.
  -
  +
 5. СЕН ЕЛОА френски градински зел...
  6.99 лв.
  -
  +
 6. СЕН ЕЛОА деликатес от четири в...
  7.99 лв.
  -
  +
 7. СЕН ЕЛОА култивирани печурки п...
  4.49 лв.
  -
  +
 8. СЕН ЕЛОА нахут 800 грама.
  4.99 лв.
  -
  +
 9. СЕН ЕЛОА нахут 400 грама.
  3.09 лв.
  -
  +
 10. СЕН ЕЛОА соеви кълнове от боб...
  3.69 лв.
  -
  +
 11. СЕН ЕЛОА бейби моркови 400 гра...
  3.69 лв.
  -
  +
 12. СЕН ЕЛОА брюкселско зеле 400 г...
  3.99 лв.
  -
  +

Консервираните зеленчуци са една от любимите храни на малки и големи. За никого не е тайна, че съществува и такъв период от годината, през който консумацията на пресни зеленчуци не е никак за предпочитане. Основна предпоставка за това са множеството нитрати, обхващащи зеленчуците, които се подават из щандовете на веригите магазини. Ето защо консервираните боб, царевица, зелен фасул или друго се оказват перфектният избор за всички вас.


Онлайн магазинът МОНМАРШЕ.БГ е селектирал прецизно множество хранителни продукти, в това число и консервирани зеленчуци, от които можете да се възползвате още на мига. Прибавени към основното ястие, салатата или разядката, нашите артикули са в състояние да превърнат вашето кулинарно изпълнение в ненадминат шедьовър. По-долу в текста ще ви изложим основните причини, поради които да извършите покупка от сайта.


Защо да си закупите консервирани зеленчуци от МОНМАРШЕ.БГ ?


Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.


А сега да ви изложим малко любопитни факти за отделните зеленчуци, които ще откриете в МОНМАРШЕ.БГ. • Зелен фасул – бихте могли да го добавите към вашата салата, предястие, гарнитура или да го поставите в чист вид на трапезата си. Научно доказано е, че зеления фасул запазва своите лечебни свойства и след топлинна обработка и консервиране. Стерилизираният фасул запазва до 70% от витамините и до 80% от минералите си. Тези важни съставки и различните антиоксиданти, които се съдържат в зеленчука подобряват и укрепват функциите на организма ви. Ето защо ние препоръчваме на своите клиенти да го включват към своите хранения. Този продукт допринася изключително много за поддържане на здравословен начин на живот.

 • Бял боб - Белият боб e незаменим за хората, защото съдържа pacтитeлни влaкнa и растителни белтъчини, които лecнo ce paзгpaждaт и aбcopбиpaт oт чpeвнaтa лигaвицa. Пoлeзнитe cвoйcтвa нa бoбa ce дължaт нa бoгaтия асортимент oт витaмините – A, B, K, PP, C, a cъщo и знaчитeлнo кoличecтвo витaмин E, кoйтo е активен антиоксидант. Фacyлa има и свойството дa пoнижaвa нивaтa нa кpъвнaтa зaxap благодарение на своята съставка – аргинин, която действа като инсулина.


Тези и още много други са предимствата не само на тези два продукта консервирани зеленчуци, но и на всички останали, включени в богатата ни палитра. Предлагаме ви истинско разнообразие от видове полезни храни, както и различни разфасовки. В зависимост от нуждите и предпочитанията си можете сами да прецените коя опаковка е най-подходяща за вас.


Съществуват множество причини, подтикващи ви да пазарувате от онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ. Една от тях е перфектно съчетания баланс между качество и цена, който клиентите дълго време се стремят да постигнат. Бъдете разумни и прагматични – поставяйте на трапезата си само онези храни, полезни за здравето ви. Онлайн магазинът е в очакване за вашето пазаруване.