Основни храни

 1. СЕН ЕЛОА ориз Басмати 500 гр....
  4.19 лв.
  -
  +
 2. СЕН ЕЛОА начупен грах богат на...
  3.29 лв.
  -
  +
 3. СЕН ЕЛОА жълта леща богата на...
  3.69 лв.
  -
  +
 4. СЕН ЕЛОА светла киноа 400 гр.
  7.49 лв.
  -
  +
 5. СЕН ЕЛОА висококачествен дълго...
  3.69 лв.
  -
  +
 6. СЕН ЕЛОА висококачествен несле...
  2.99 лв.
  -
  +
 7. СЕН ЕЛОА картофено пюре 4х125...
  6.99 лв.
  -
  +

Някога запитвали ли сте се всъщност какво е съдържанието на основните храни, което купувате от кварталния хранителен магазин. За да бъдем максимално полезни на онези от вас, стремящи се към това да се хранят здравословно и своевременно с това гласуват пълно доверие на производителите, то ние ще им изложим ограничено, но достатъчно полезно количество информация, което вярваме, че ще ви насочи в правилната посока.


АПТА.БГ е онлайн магазин, който не само предлага на своите клиенти истински основни храни, такива, каквото ни напомня за трапезата на мама, но и ви осигуряваме ред други привилегии, заради които си заслужава да се превърнете в част от нашето голямо семейство.


Защо да пазарувате основни храни от АПТА.БГ?


Редица са причините, подтикващи ви да извършите покупка от онлайн магазина АПТА.БГ. на първо място е произхода на хранителните продукти. Всеки един артикул от нашата богата палитра е внос от Франция или друга европейска държава. Разнообразието от различни видове основни храни, които можете да прибавите към вашата пазарна кошница, се произвеждат предимно за френския пазар. Те несъмнено отговарят на всички строги изисквания за качество и стандартизация там.


Ако все пак имате каквито и да било съмнения, то можете да прочетете състава на всеки един от продуктите ни, изписан четливо върху опаковката. В случай, че имате още въпроси, нашите служители са в готовност да ви съдействат и да ви помогнат да направите възможно най-правилния и информиран избор. Не позволявайте на вкусната и истинска храна да се измъкне измежду пръстите ви.


Всички наши продукти са внимателно и прецизно селектирани, така че да отговарят на търсенията. Те са в състояние да задоволят дори най-капризните вкусове на взискателните ни клиенти. Искате ли да поставите на масата вкусни ориз, боб, леща, картофено пюре и други основни храни ? Привърженици ли сте на бързата вечеря и изненадващите гости? Днес на ваша страна са нашите уникалени продукти, способни да превърнат в най-вярното ви домашен помощник. Имате възможността да смаете всички, добавяйки гарнитури от нашите основни храни към прясно изпечени пържоли или сочни наденици. Бъдете сигурни, че всички ще си спомнят за тях, усещайки още приятния вкус в устата си.


Пазарувайте от АПТА.БГ и се наслаждавайте на уникалния вкус на храната, без това да ви коства скъпо и да ви отнема време. Нашият онлайн магазин е с широко отворени врати за вас. Направете правилния избор на висококачествени хранителни продукти. Зарадвайте семействата си с неповторимите основни храни, които несъмнено ще се превърнат в любите храни за всеки.