Олио, маслиново масло, маслини и оцет

 1. Бутон Дор слънчогледово олио 1...
  4.69 лв.
  -
  +
 2. Бутон Дор маслиново масло екст...
  24.99 лв.
  -
  +
 3. Бутон Дор маслиново масло екст...
  12.99 лв.
  -
  +
 4. БУТОН ДОР черни маслини без ко...
  3.99 лв.
  -
  +
 5. БУТОН ДОР зелени маслини с бад...
  3.99 лв.
  -
  +
 6. Бутон Дор зелени маслини с анш...
  2.99 лв.
  -
  +
 7. БУТОН ДОР зелени маслини с чуш...
  2.99 лв.
  -
  +

Напоследък забелязваме как все по-голяма част от гражданите се стремят към това да поддържат здравословен начин на живот, опитвайки се към менюто да включват храни, чиито произход е доказан. Ние от МОНМАРШЕ.БГ знаем колко важно е да предлагаме на организма си храна, в която сме убедени, че не присъстват консерванти и вредни за тялото съставки. Поради тази причина, и ред други, ние селектирахме едно почти неизчерпаемо разнооб-разие от маслиново масло, маслини и оцет. Привържениците на здравословното хранене, а дори и онези, за които това не е от особена важност, притежават привилегията да заредят своите кошници до горе, без дори да напускат домашния уют, в който са се разположили.


Ние от МОНМАРШЕ.БГ ви предлагаме обслужване на територията на цялата страна. Забравете за досадното шофиране, изискващо да достигнете до огромния супермаркет, в който стоките са с няколко стотинки по-евтини от колкото в кварталното магазинче. Ние ви предлагаме далеч по-добра възможност, от която да се възползвате още на мига. За да се чувствате спокойни за онова, което възнамерявате да закупите, то предварително се информи-райте за състава и произхода на дадения артикул.


Ние ви предлагаме всеки един продукт с описание, което да разгледате преди да сте заплатили съответната му стойност. Всички наши продукти са внос от Франция, Испания, Италия и други европейски страни. Голяма част от тях са предназначени предимно за френския пазар и отговарят на всички строги и безкомпромисни изисквания за качество и стандартизация там.


С какво маслините от МОНМАРШЕ.БГ превъзхождат всички останали набългарския пазар?


Предлагаме ви продукти, които са уникално и неповторимо вкусни. Основна предпоставка за това е техния състав, който да прочетете на опаковката. Маслините съдържат не малко полезни за организма вещества. Рецептата, по която биват приготвени за френския пазар , успява да запази полезните им свойства. Те са богати на витамините А, D, В и Е, което ги прави много добри антиоксиданти. Благодарение на консумацията на маслини организмът си набавя омега-6 и омега-9 мононенаситени мастни киселини, които не е в състояние да възпроизведе сам. Маслините съдържат много белтъци, въглехидрати, пектин, а от минералите - най-много калций, фосфор и калий.


Сега разбрахте ли защо да предпочетете нашия онлайн магазин пред всички останали. Изброените по-горе ползи от маслините често биват елиминирани в много от продуктите, които ви се предлагат на пазара. За разлика от редицата производители, ние успяваме да внасяме единствено такива артикули, богати на витамини и допринасящи за това тялото и организмът ви да се чувстват изключително добре през цялото време.


Заложете на високото качество и конкурентни ниски цени. Предлагаме ви почти неизчерпаемо разнообразие от хранителни стоки, подходящи за всяка една трапеза. Пригответе си вкусна и здравословна салата полята с най-висок клас зехтин или прибавете към нея няколко от любимите си маслини. Нашият онлайн магазин е с отворени врати за вас по всяко време на денонощието. Поръчайте днес и се насладете на страхотния вкус утре.