Шампанизирани вина

 1. ЕКСПЕРТ КЛУБ френско шампанизи...
  21.69 лв.
  -
  +
 2. ЕКСПЕРТ КЛУБ френско шампанизи...
  28.29 лв.
  -
  +
 3. ЕКСПЕРТ КЛУБ френско шампанизи...
  35.29 лв.
  -
  +

Онлайн магазинът Апта.бг предлага на своите клиенти истинска палитра от всякакви видове шампанизирани вина, подходящи за всеки един повод от живота. Ние ви гарантираме за качеството на продуктите, тъй като всеки един от тях е внос от Франция и се произвежда предимно за пазара там. Ако се нуждаете от консултация по време на вашето пазаруване, то нашият персонал ще ви окаже 100 %  съдействие. Потопете се в света на шампанизираните вина и забравете за всичко останало. Очаква ви дълъг тур на наслада и удоволствие, още щом вкусите първата глътка вино.


Шампанското е пенливо вино произведено в облостта Шампан като се използват определени сортове вина и се спазва традиционната френска технология. Със създаването на Международен комитет на шампанските вина се разработва и стандарта за производство на вината Шампан в едноименната провинция и технологията за производство на гроздето и виното, включително и най-подходящите сортове за тази технология – „Шардоне“, „Пино ноар“ и „Пино мьоние“. При спазване на тези условия се позволява върху етикета на бутилката да бъде записано „шампан“. През 2005 г. е забранено дори използването на термина шампански метод за вината, произведени в други райони на Франция и света, а се допуска използването на термина традиционен метод.


Шампанизираното вино може да се съчетава със следните видове храни : салати, меки и твърди сирена, риба и рибни продукти и хлебни изделия. Сервирайте студено и се насладете на изтънчените френски вкусове и аромати !


Видове шампанизирани вина, които ще откриете в оналйн магазина АПТА.БГ • „Кларет де Ди” е естествено пенливо бяло вино от региона на долината на Рона във Франция. То е изработено от Тамянка (75% минимум - това е сорт на Муската) и Кларет бял (25% максимум) като сортове грозде. Отглежда се върху варовита почва, която има функцията осигурява  необходимата влага на лозята през дългите и сухи летни месеци. Сервира се охладено при температура от 6 до 8 градуса.

 • Шампанизираното вино "Сомюр" на марката Експерт Клуб е произведено в лозята на долината на Лоара. Сортовете, от които се произвежда са Каберне Сувиньон и Пино д'Анис. Шампанизираното вино има богат и пълен с фини, меки танини,за да се получи  свеж и балансиран вкус.В него ще намерите много плодови и цветни аромати.  Подходящо да се консумира с пилешко месо или като аперитив. Сервирайте охладено с температура от около 8 °С.

 • "Креман де Лоара" на марката Експерт Клуб е шампанизирано пенливо вино произведено в долината на Лоара. Всички производители извън областта Шампан трябва да поставят на произведените от тях пенливи вина надписа "Креман". Шампанизираното вино има изтънчен, свеж и много елегантен вкус. В него ще намерите много плодови и цветни аромати.  Подходящо да се консумира с пилешко месо или като аперитив. Сервирайте охладено с температура от около 8 °С.


Посетете нашия онлайн магазин и ви уверяваме, че вашият избор е правилният избор. Поръчайте днес и се насладете на избраното от вас шампанизирано вино още утре. Желаем ви приятно пазаруване.