Бели вина

За никого не е тайна, че летният сезон е перфектното време от годината за чаша бяло вино и прецизно селектирани френски сирена, които да му правят компания. Всички ние ежедневно се стремим към това да приключваме дългия работен ден по възможно най-релаксиращия и отпочиващ начин. Ето че онлайн магазинът АПТА.БГ успя да създаде златната среда за вас, предлагайки ви неустоимо свежа и ароматна палитра от бели вина, подходящи за всеки от вас, без необходимост от специален повод.


Какво е важно да знаете за ароматните бели вина в АПТА.БГ?


Съществува не малко количество информация, която би могла да се окаже изключително полезна за онези от вас, които биха желали да научат интересни факти за производството на бели вина и някой конкретни техни видове. В стремежа си да задоволим любопитството дори на най-взискателните ни клиенти, ние сме ви подготвили кратък разказ, разгръщащ неразкрити до момента тайни.


За да може да произвежда грозде за производството на силно изразителни вина, то трябва да отговаря на няколко условия: подходящ тероар - почва, климат, изложение и лозя, засадени в съответствие с този тероар – разнообразие на сортовете и подходяща подложка. Сортовете, които се отглеждат в този тероар от белите вина са Семийон, Совиньон и Мускадел, а от червените вина са Мерло, Каберне Совиньон и Каберне Фран.


"ШАТО БАЛАН ЛАРКЕТ" – препоръчано от АПТА.БГ


Лозята, от които е произведено виното "ШАТО БАЛАН ЛАРКЕТ" са разположени в сърцето на тероара на Entre-Deux-Мерс, показващ от година на година при дегустации  на международни експерти, огромния си потенциал, който все още до голяма степен се подценява. Виното е произведено от 50% совиньон и 50% семийон - реколта 2010 година. То трябва да зрее между 12-18 месеца и може да се пие едва след третата година  от прибиране на реколтата.


 Бялото сухо вино следва да се сервира преди червеното, но може да бъде и единственото по време на цялото хранене. Подходящо е сухото бяло вино да се съчетава с рибни, зеленчукови блюда, печени зеленчуци и гъби. Чашата за бяло вино е по-тясна от тази за червено и задължително с високо краче. Чашата трябва да се държи за крачето, като се пълни 1/3 от нея. Температурата на поднасяне на бялото вино е 12-14 °C.


Онлайн пазаруването от нашия магазин е истинско преживяване. Съществуват десетки причини, поради които да предпочетете нас, а не някой друг търговски обект. Разберете какви са те:  • Истински колорит от бели вина, сред които да извършите добре информиран избор;

  • Конкурентно ниски цени, достъпни за масовия потребител;

  • Качествено обслужване. Нашите служители са на разположение, ако се нуждаете от съвет или безплатна консултация, свързана с продуктовата ни гама;

  • Разполагате с възможността да пазарувате онлайн, без да напускате домашния уют и комфорт, в който сте се разположили;

  • Извършваме обслужване на територията на цялата страна;

  • Всички видове вина се произвеждат във Франция и отговарят на всички норми и изисквания за качество там.


Направете правилния избор, закупувайки си бутилка бяло вино от онлайн магазина АПТА.БГ Ние ви очакваме по всяко едно време. Изборът е във вашите ръце.