Кофи и парцали

 1. АПТА метална дръжка сива
  2.99 лв.
  -
  +
 2. АПТА ленти за почистване на по...
  4.99 лв.
  -
  +
 3. АПТА парцал за под въже
  3.99 лв.
  -
  +
 4. АПТА пластмасова синя цедка за...
  3.69 лв.
  -
  +
 5. АПТА сива кофа 14 л.
  11.99 лв.
  -
  +

Поддържането на добра лична хигиена в домовете ви изисква не само време, което да бъде инвестирано в почистване, но и подбор на подходящи и висококачествени кофи и парцали. Не са малко онези от вас, които закупувайки нужните за тях принадлежности, остават крайно разочаровани, поради изискването от скорошната им подмяна. За да превъзмогнем това неприятно за вас разочарование, ние от АПТА.БГ сме се постарали до вас да достигат не малко на брой артикули, открояващи се с изключително високо качество.


Защо да изберем кофи и парцали от онлайн магазина АПТА.БГ?


Ние от АПТА.БГ сме селектирали не малко на брой продукти, имащи за цел да задоволят вкусовете, нуждите и предпочитанията на нашите клиенти. Осигуряваме ви достъп до изключително висок клас кофи и парцали, които са директен внос от Франция. Цялата продуктова гама, която можете да разгледате в онлайн магазина, е предназначена за френския пазар и отговаря на строгите изисквания за качество и стандартизация там.


Малко са онези търговски вериги магазини, предлагащи на клиентите си кофи и парцали, които изпъкват не само с качество, но и дизайн. Ние от АПТА.БГ знаем колко е важно за една себеуважаваща се домакиня всичко в дома и да бъде изцяло вписващо се към интериора. Поради тази причина ви предлагаме десетки модели кофи, изработени от гъвкава пластмаса, позволяваща дълъг експлоатационен период и цветове,  отговарящи на търсенията на клиентите.


Всички парцали, които са част от продуктовата ни гама, имат за цел не само да почистват всякакви видове гладки повърхности, но и да не оставят грозни след себе си следи – нещо, с което домакините се борят години наред. Днес, всички вие имате специалната привилегия да си закупите свръх полезни помощници, служещи за поддържането на добра лична хигиена, без да влагате значителна сума пари.


Предпочитани сме сред стотици, а дори и хиляди клиенти, поради следните няколко причини: • Изключително многообразие, позволяващо извършване на информиран избор;

 • Мил и любезен персонал, в готовност да отговори на вашите запитвания;

 • Онлайн пазаруване;

 • Обслужване на територията на цялата страна;

 • Конкурентно ниски цени;

 • Висок клас материали, участващи при изработката на нашите артикули.


Взимането на решение почти винаги се оказва сложна задача. Ние обаче нямаме за цел да затрудняваме своите клиенти, защото качеството на предлаганите от нас артикули, е водещата ни цел. В епицентъра на политиката ни заляга стремежът да създаваме и изграждаме трайни и коректни взаимоотношения с всички, гласували ни доверие. Днес гордо можем да заявим, че сме се превърнали в едно огромно и щастливо семейство. Ако искате и вие да бъдете част от него – пазарувайте кофи и парцали и всичко останало, което ви е необходимо. Ние нямаме нужда от реклама – клиентът е нашата реклама.