Мокри и сухи кърпи за почистване

 1. АПТА мокри кърпи за миещи се п...
  5.19 лв.
  -
  +
 2. АПТА мокри кърпи за стъклокера...
  4.99 лв.
  -
  +
 3. АПТА универсални почистващи мо...
  3.99 лв.
  -
  +
 4. АПТА четка за почистване на пр...
  6.59 лв.
  -
  +
 5. АПТА антистатични кърпи за пра...
  4.99 лв.
  -
  +
 6. АПТА ЕКО кърпа микрофибър за п...
  6.39 лв.
  -
  +
 7. АПТА ЕКО кърпа микрофибър 32х3...
  4.99 лв.
  -
  +
 8. АПТА почистващи мокри кърпи за...
  5.19 лв.
  -
  +
 9. АПТА универсални почистващи мо...
  3.99 лв.
  -
  +
 10. АПТА универсални почистващи мо...
  3.99 лв.
  -
  +
 11. АПТА мокри кърпи за почистване...
  4.59 лв.
  -
  +

Ние от АПТА ви предлагаме изключително богата палитра от мокри и сухи кърпи за почистване, които са изцяло предназначени за пазара във Франция. Те отговарят на всички стандарти за качество там. Можете да избирате сред многообразие от продукти, различаващи се по предназначение, аромат, разфасовка или друго. Направете правилния избор!


Какви мокри и сухи кърпи за почистване ви предлагаме ние от АПТА.БГ?


В стремежа си да задоволим вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти, ние успяхме прецизно да селектираме най-висококачествените продукти, произвеждани някога. На всеки един от вас му е известно, че мокрите и сухи кърпи за почистване са ефективно средство, благодарение на което да поддържате добра лична хигиена.


Във всяка една дамска чанта присъства поне един пакет кърпи, които да бъдат под ръка на себеуважаващите се дами. Продуктите ни не съдържат вредни за кожата съставки. Те са подходящи за използване както от възрастни, така и от малки деца и бебета. Не причиняват алергии, кожни раздразнения, обриви или друг вид неприятни сърбежи.


Притежавате реалната привилегия да се възползвате от истинския колорит, достъпен до всеки един от вас. В тази категория, всеки от вас може да закупи точно онзи пакет кърпи, отговарящ изцяло на търсенето му. Поради тази причина ние предлагаме както малки пакети, така и големи, подходящи предимно за домашна употреба. Уханието на всяка кърпичка е изключително приятно, оставящо нежни плодови нотки на свежест върху кожата ви.


За тези от вас, на които им е нужен помощник в борбата срещу домашния прах, то ние имаме редица страхотни предложения. Имате нужда от кърпи, с които да почиствате лицето си, докато сте на път? Помислили сме за всичко това и ви предлагаме изключително висок клас кърпи, които са напълно универсални.


Антистатичните кърпи за прах са страхотен избор за всяка домакиня, която е привърженичка на чистотата и не позволява домът и да бъде в плен на мръсотията.


Някой от продуктите, които са на ваше разположение, са специално предназначени за чувствителни кожи. Те са в състояние деликатно да отстранят грима от очите и кожата, като своевременно с това я хидратират в дълбочина.


Защо да изберем АПТА.БГ?


Редица са причините, подтикващи ви да се възползвате от почти неизчерпаемото разнообразие в онлайн магазина ни. Ето и някой от тях: • Изключително огромно разнообразие, позволяващо ви да извършите един наистина информиран избор;

 • Висококачествени продукти, отговарящи на всички стандартни, наложени за френския пазар;

 • Онлайн поръчка, която не изисква да напускате уюта и комфорта на собствения си дом;

 • Обслужването се осъществява на територията на цялата ни страна;

 • Достъпни и конкурентно ниски цени, от които да се възползвате.


Ние разполагаме с мил и компетентен персонал, който е в готовност да ви съветва при извършване на вашия избор. В случай, че имате някакви въпроси, не се притеснявайте да ги задавате. АПТА.БГ е правилното място за покупката на висок клас мокри и сухи кърпи за почистване. Доверете ни се и няма да съжалявате.