Ароматизатори за помещения

 1. ДОМЕДИА бели свещи х 10 бр.
  7.99 лв.
  -
  +
 2. ДОМЕДИА свещи бледо сини х 10...
  7.99 лв.
  -
  +
 3. ДОМЕДИА ароматизирани чаени св...
  7.99 лв.
  -
  +
 4. АПТА гел ароматизатор с аромат...
  3.29 лв.
  -
  +
 5. АПТА ароматизирани мини свещи...
  7.99 лв.
  -
  +
 6. АПТА ароматизатор за въздух фи...
  4.49 лв.
  -
  +
 7. АПТА гел ароматизатор с аромат...
  3.29 лв.
  -
  +
 8. АПТА дифузер ароматизиращи пръ...
  8.99 лв.
  -
  +
 9. АПТА дифузер ароматизиращи пръ...
  8.99 лв.
  -
  +
 10. АПТА ароматизатор за въздух фи...
  4.49 лв.
  -
  +
 11. АПТА ароматизатор за въздух фи...
  4.49 лв.
  -
  +
 12. АПТА ароматизатор за въздух фи...
  4.49 лв.
  -
  +

Ние от АПТА.БГ знаем, че всеки един от вас иска да бъде най-добър в това, което прави. Поради тази причина ви предлагаме „черешката на тортата“. Целта ни е да променим помещенията в дома ви, без да добавяме нищо, освен аромата. Разполагаме с безброй продукти, произведени във Италия, Франция, Полша и предназначени за френския пазар.


Какво ще откриете в подкатегорията „Ароматизатори за помещения“?


В подкатегорията „ароматизатори за помещения“ ви предлагаме ароматни решения за всеки магазин, аптека, кабинет, офис, ресторант, дом. Наясно сме с това, че атмосферата оказва изключително влияние било то върху настроението ви, концентрацията, креативността или продуктивността ви. Преди време е било доказано, че ароматите са в състояние да премахват стреса и напрежение от тялото на човек. Превърнете всяко едно помещение в място, където раждането на гениални идеи е нещо обичайно.


Предлагаме ви сами да посочите средството за ароматизиране, както и уханието, на което искате да се любувате. Разполагаме с чаени и обикновени свещи, спрей ароматизатори, впръскващи се във въздуха, ароматизиращи перли и пръчици, електрически ароматизатори или такива, които да поставяте в гардероба, където дрехите да се превърнат в парфюмени изкушения.


В случай, че сте собственици на магазин – хранителен, за дрехи, мебели, домашни потреби или друг, то ние имаме решение за това как да увеличите посещаемостта на обекта. Изследванията сочат, че местата, които ухаят изключително приятно, успяват да удължат престоя на клиентите до 40%. Осигуряваме ви уникалната и неповторима възможност да събудите желанието на клиентите да разберат с какво сте по-добри от останалите. Пазарувайте от всяко едно кътче на страната във време, удобно за вас. Доставката на продуктите няма да ви струва абсолютно нищо, а крайният резултат си заслужава, уверяваме ви.


Вярната и неподправена комбинация между ароматите ще събужда сетивата ви всеки ден. Превърнете дома си, шоурума, закусвалнята, бара или кафенето в място, където да се наслаждавате вие и всички останали на емоционални изживявания.


За онези от вас, които са собственици на ресторанти и заведения, имаме страхотно предложение. Благодарение на лавината от аромати, стимулиращи апетита, ще повлияете върху интереса на клиентите към новите предложения, включени в менюто.


АПТА.БГ ви предлагаме модерни ароматизатори с дълготрайни аромати, подходящи за всякакви видове мокри помещения – тоалетни, бани или други зони.


Какви са предимствата на ароматизаторите за помещения? • Двойно по-дълготрайно насищане на въздуха с вълнуващо и опияняващо ухание;

 • Ароматите не променят мириса си след известно време;

 • Ароматите са естествени;

 • Не се появяват странични или неприятни миризми.


Всички продукти, достигащи до вас, са с концентрирана формула и това позволява да ги ползвате много дълго време. Превърнете се в притежател на качеството, което заслужавате, без да променяте състоянието в банковите си сметки.