Френска минерална вода

 1. ЕКС ЛЕ БЕН минерална вода от А...
  2.99 лв.
  -
  +
 2. ЕКС ЛЕ БЕН минерална вода от А...
  1.99 лв.
  -
  +

Ние от МОН МАРШЕ.БГ се грижим пълноценно за своите клиенти, предлагайки им уникално чисти и неповторими продукти, нужни за поддържане на перфектно здраве и неповторим тонус. В тази категория ще откриете няколко специално селектирани видове френска минерална вода, които, уверяваме ви, ще ви накарат да се чувствате свежи и бодри през целия ден. Бутилираната напитка утолява вашата жажда, като своевременно с това гарантира, че е извлечена от възможно най-чистите минерални извори, намиращи се във Франция.


Защо да изберете онлайн пазаруване от МОН МАРШЕ.БГ?


МОНМАРШЕ.БГ е онлайн магазин, предлагащ на своите клиенти цветна палитра от всякакви видове храни и напитки. Едно от нашите предимства се състои в това, че ние успяхме да постигнем перфектно балансирано съчетание между качество и цена, за което клиентът е в търсене дълго време. Ако сте от хората, които се стремят да инвестират своите средства в истинска и високо-качествена френска минерална вода, то значи сте попаднали на правилното място.


ЕКС ЛЕ БЕН минерална вода от френските Алпи


За първи път извора е уловен през 1848 г. и бързо става известен със своята чистота, качество и изключителни ползи. През 1906 г. извора е признат от френското Министерството на здравеопазва-нето. Натуралната минерална вода от Екс-ле-Бен е уникална натурална минерална вода, с балансиран и приятен вкус. Добива се директно от сърцето на Алпите на дълбочина от 500 метра и се отличава с запазени минерални качества и оптимална чистота. Тя е с богато съдържание на калций, магнезий, не съдържа нитрати, с неутрално рН и може да се пие без ограничения от всички възрасти през цялата година. Улеснява бъбречна функция, поради важни минерали, които съдържа. 


Тези и още много други продукти ще откриете в онлайн магазина МОН МАРШЕ.БГ. Имате възможността да избирате не само сред марки френска минерална вода, но и разфасовки. Предлагаме на своите клиенти разнообразие, благодарение на което могат да направят своя напълно информиран избор.


Френската минерална вода се произвежда във Франция и е предназначена специално за пазара там. Поради тази причина тя отговаря на всички строги и безкомпромисни изисквания за качество и стандартизация. Доверете се на МОН МАРШЕ.БГ и няма да съжалявате за направения избор. Ние знаем кое е най-добро за вас и ви го предлагаме в чист и непокътнат вид.