Препарати за WC

 1. АПТА ароматизатор с аромат на...
  6.99 лв.
  -
  +
 2. АПТА ароматизатор с морски аро...
  6.99 лв.
  -
  +
 3. АПТА тоалетно пате белина гел...
  4.69 лв.
  -
  +
 4. АПТА тоалетно пате гел за WC е...
  4.99 лв.
  -
  +
 5. АПТА Екологично тоалетно пате...
  4.99 лв.
  -
  +
 6. АПТА тоалетно пате гел за WC с...
  4.69 лв.
  -
  +
 7. АПТА тоалетно пате белина-гел...
  4.69 лв.
  -
  +
 8. АПТА белина с нарушена опаковк...
  2.99 лв.
  -
  +
 9. АПТА белина с аромат на лаванд...
  5.99 лв.
  -
  +
 10. АПТА белина с аромат на евкали...
  5.99 лв.
  -
  +
 11. АПТА кубче синя вода за WC 70...
  3.99 лв.
  -
  +
 12. АПТА блокчета синя вода за WC...
  4.69 лв.
  -
  +

Ние от АПТА.БГ имаме решение за всяка една тоалетна. В категорията „препарати за WC” ще се сблъскате с почти неизчерпаемо разнообразие от продукти, служещи за поддържане високо ниво на хигиена в едни от най-важните помещения в домовете ви. Предлагаме ви висок клас препарати за тоалетни, ароматизирани блокчета и много други. Всички наши продукти са прецизно селектирани, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията на клиентите ни.


Препарати за WC – защо да изберем АПТА.БГ?


Онлайн магазинът осигурява неограничен достъп за всеки един от вас. Имате възможността да пазарувате от всяко едно място на страната. Извършваме обслужване в рамките на България. Редица са причините, подтикващи ви да изберете препарати за WC от нашия онлайн магазин. Безспорно, на първо място е високото качество на продуктите. Всички те биват произвеждани предимно за френския пазар и отговарят на стандартите, наложени там.


Нашите артикули са свръх ефективни. Само след няколко пъти използване сами ще се уверите в действието, което имат. Не губете време, а превърнете своите тоалетни в искрящо чисти и ухаещи на свежест. Ние имаме перфектните решения за вас. Разгледайте цялата ни продуктова гама и поставете в количката точно онези няколко артикула, които отговарят на търсенето ви.


Разполагаме с множество предложения, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните и взискателни клиенти. Можете да се възползвате не само от продуктовото разнообразие, но и количествата на предлаганите стоки. На ваше разположение са както по-малки разфасовки, така и по-големи. Направете правилния избор, без да се налага да инвестирате огромно състояние средства.


Друго от предимствата, заради които биваме предпочитани сред множество клиенти, е именно добрата продажна цена на препаратите за тоалетна. Те са свръх изгодни и не се налага да инвестирате цял куп средства, за да се сдобиете с няколко от тях.


Можете да осъществите поръчката си по всяко време и само няколко дни след това ще имате възможността да хигиенизирате до неузнаваемост своите бани и тоалетни. Не се лишавайте от тази перфектна възможност, която е само на няколко клика разстояние от вас.


С какво АПТА.БГ е повече от останалите онлайн магазини, предлагащи препарати за WC? • Онлайн магазинът разполага с колорит от видове почистващи препарати и ароматизатори, които ви позволяват да извършите един напълно информиран избор;

 • Висок клас продукти, без съдържание на вредни за човека и околната среда съставки;

 • Изключително изгодни и конкурентно ниски цени, от които няма как да не се възползвате;

 • Обслужване на територията на цялата страна;

 • Бърза поръчка и доставка на избраните от вас артикули.


Покупката на препарати за WC  от АПТА.БГ е най-правилната инвестиция, извършвана някога. Заложете на перфектното съотношение между качество и цена, което ние ви предлагаме.