Консумативи

 1. ДОМЕДИА метално въже за просто...
  2.99 лв.
  -
  +
 2. АПТА домакински ръкавици L
  2.99 лв.
  -
  +
 3. АПТА домакински ръкавици М
  2.99 лв.
  -
  +
 4. АПТА домакински ръкавици S
  2.99 лв.
  -
  +
 5. АПТА домакински ръкавици за ед...
  4.99 лв.
  -
  +
 6. АПТА домакински ръкавици за ед...
  4.99 лв.
  -
  +
 7. АПТА домакински ръкавици за ед...
  4.99 лв.
  -
  +
 8. МИТРА пликчета за лед х 10 бр.
  2.49 лв.
  -
  +
 9. ДОМЕДИА фолио за микровълнова...
  2.99 лв.
  -
  +
 10. ДОМЕДИА алуминиево фолио 30 м.
  10.59 лв.
  -
  +
 11. МИТРА големи пликчета за фризе...
  3.99 лв.
  -
  +
 12. ДОМЕДИА големи пликчета за фри...
  3.99 лв.
  -
  +

Да, консумативите са нещо, от което всяка една домакиня изпитва потребност. Едва ли съществуват домове, в които да не се намират поне няколко чифта ръкавици, предназначени за основното почистване или ролка хартия за печене, използвана ежедневно при приготвянето на кулинарни шедьоври. Ние от АПТА.БГ сме наясно с потребностите и нуждите на всяка жена и поради тази причина сме се постарали да й осигурим цветна палитра от консумативи, които да и бъдат под ръка по всяко време.


Консумативи и тяхната роля в живота на хората


Консумативите, най-общо казано, са онези дребни вещи, които често подминаваме в домовете си. Забелязваме ги едва когато осъзнаем, че количеството им се е изчерпало или експлоатационния им период е изтекъл. За да се чувствате спокойни във всеки един момент, то ние ви предлагаме да не изпадате в тревожност, поради липсата на щипки за простор или пликове за готвене, а да посетите онлайн магазина ни.


Изключително важно е не само присъствието на всичките тези артикули, грижливо селектирани в категорията „консумативи”, но и тяхното качество. Ние ви предлагаме почти неизчерпаемо разнообразие, достигащо до вас на конкурентно достъпни цени. Доверете се на АПТА и няма да съжалявате за направения избор.


Защо да изберете АПТА.БГ?


АПТА.БГ е онлайн магазин осигуряващ неограничен достъп за пазаруване. Ние сме на страната на своите клиенти и поради тази и още ред други причини сме подбрали единствено онези артикули, които са с доказал се произход. Всички консумативи са директен внос от Франция и са предназначени изцяло за пазара там. Те отговарят на всички строги и безкомпромисни изисквания за качество и стандартизация.


Днес вие можете да пазарувате от всяко едно кътче на страната ни, докато сте у дома, в офиса, на разходка в парка, шофирате или друго. Ние ще ви осигурим максимално бърза доставка на избраните от вас продукти, така че няма да ви се налага да чакате едни от най-потребните в домакинството неща – щипки, алуминиево фолио, въжета за простор или друго.


Доверете се на нашия онлайн магазин и няма да съжалявате. За нас удовлетворението на клиента от извършената покупка е водещ фактор. Бъдете с няколко крачки пред останалите, използвайки висококачествени консумативи от АПТА.БГ.