Естествени гъби и кърпи

 1. АПТА попивателни кърпи х 5 бр.
  4.99 лв.
  -
  +
 2. АПТА метални гъби х 3 бр.
  2.69 лв.
  -
  +
 3. АПТА жълти кърпи за полиране н...
  5.99 лв.
  -
  +
 4. АПТА метални неръждаеми спирал...
  2.49 лв.
  -
  +
 5. АПТА зелени домакински гъби с...
  1.99 лв.
  -
  +
 6. АПТА гъби за стъклокерамика и...
  4.49 лв.
  -
  +
 7. АПТА цветни естествени гъби х...
  4.29 лв.
  -
  +
 8. АПТА естествени гъби за баня х...
  3.99 лв.
  -
  +
 9. АПТА червени естествени домаки...
  3.49 лв.
  -
  +
 10. АПТА големи естествени домакин...
  4.99 лв.
  -
  +
 11. АПТА естествени малки домакинс...
  3.99 лв.
  -
  +

Да, АПТА.БГ е мястото, където ще откриете всичко онова, необходимо за поддържане на перфектна лична хигиена в домовете ви. Ние знаем кое е най-доброто за нашите клиенти и сме положили изключително старание, за да им го предложим прецизно селектирано в почти неизчерпаем онлайн каталог. Всяка една домакиня навярно е чувала за естествени гъби и кърпи, но не всяка се е докосвала до качествени такива. В полза на себеуважаващите се дами, ние съчетахме палитра от всякакви видове „домашни помощници”, борещи се срещу праха, разлетите течности, замърсени съдове или друго. Ние знаем как да накараме домът ви да заблести от чистота. Доверете ни се и няма да съжалявате за направения избор.


Естествени гъби и кърпи – защо да ги закупим от АПТА.БГ?


Съществува поредица от причини, поради които да предпочетете АПТА.БГ, а не кой да е друг онлайн магазин. На първо място е разнообразието, достигащо до вас. То има за цел да задоволи вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните ни клиенти. Днес можем гордо да заявим, че успяваме да намерим решение за всяко едно търсене. Това е най-голямата ни награда за неуморния труд, положен през годините.


За онези от вас, които още не са чували за АПТА, колкото и малко да са те на брой, то нека знаят, че цялата ни продуктова гама е внос директно от Франция. Естествените гъби и кърпи, на които ще се любувате дълго време, са произведени предимно за френския пазар. Те отговарят на всички строги изисквания за качество и стандартизация там. Веднъж закупили артикул от богатата ни палитра, то ние ви уверяваме, че няма да искате да ползвате друг на различна от нас търговска марка.


Какви са нашите продукти?


Нашите продукти, както вече споменахме, са свръх качествени. Те са част от онова перфектно съотношение между качество и цена, подтикващо ви да извършите покупката си още на мига. Онези от вас, които предпочитат да използват естествени гъби, вместо изкуствени, то вашият избор е най-правилният. Тези артикули са изцяло на растителна основа и умеят да абсорбират. Препоръчваме ви да използвате естествени гъби, тъй като те задържат по-малко микроби от масово продаваните на нашия пазар изкуствени гъби за почистване на повърхности и миене на съдове.При тези гъби е необходимо минимално количество препарат за съдове (само няколко капки), за да получите желаната пяна за измиване на съдовете. Така ще използвате препарата по-дълго време и ще спестите пари.


Сред селекцията от продукти ще откриете още хавлии за под, метални гъби, които са по няколко броя в опаковка, попивателни кърпи и много други.


Ние от АПТА.БГ сме правилното място, от където да се снабдите с висок клас естествени гъби и кърпи, благодарение на които да поддържате перфектна лична хигиена в домовете си. Онлайн магазинът е с отворени врати за своите клиенти.