Конфитюри и компоти

 1. ПАКИТО конфитюр от малини 335...
  6.99 лв.
  -
  +
 2. ПАКИТО конфитюр от портокали 3...
  4.99 лв.
  -
  +
 3. ПАКИТО конфитюр от червени пло...
  5.99 лв.
  -
  +
 4. ПАКИТО конфитюр от сливи Reine...
  5.49 лв.
  -
  +
 5. ПАКИТО конфитюр от касис 335 г...
  6.99 лв.
  -
  +
 6. ПАКИТО конфитюр от кайсия 335...
  5.49 лв.
  -
  +
 7. ПАКИТО конфитюр от ягоди 335 г...
  4.99 лв.
  -
  +
 8. ПАКИТО мармалад от портокал 37...
  4.99 лв.
  -
  +
 9. ПАКИТО крем от кестени с арома...
  7.69 лв.
  -
  +
 10. ИТИНЕРЕР ДЕ САВЬОР манго в лек...
  4.59 лв.
  -
  +
 11. ПАКИТО конфитюр от смокини 370...
  6.59 лв.
  -
  +
 12. ПАКИТО конфитюр от къпини 370...
  8.79 лв.
  -
  +

Напоследък забелязваме как потребителите у нас гледат с все по-изострено недоверие към хранителните стоки, намиращи се из рафтовете на веригите магазини. Всичко това е резултат от поредицата натравяния и вредните за организъма съставки, участващи в направата на множество продукти. Ние от МОНМАРШЕ.БГ знаем колко важно за тялото и цялостния човешки организъм, е подборът на висококачествени храни. Поради тази причина сме се постарали да ви селектираме изключително вкусна и полезна майонеза, подходяща както за сандвичи, салати, така и за други шедьоври, родени от кулинариите.


От 1934 Г. фабриката ДЕЛВЕР остава вярна на старомодния подход при приготвянето на своите вкусни конфитюри – подход, който е издържал изпитанието на времето и се е наложил триумфално срещу по-модерните техники. Резултатът е продукт, който има ненадмината гладка текстура и чистота на вкуса.


При приготвянето на своята гама от конфитюри  ДЕЛВЕР гарантира, че всички плодове се берат в пика на своята зрялост за максимален аромат и вкус. Тези плодове се консервират в тръстикова захар и пектин и се приготвят в традиционен меден котел, който гарантира оптимални условия на готвене и придава на всички конфитюри отличителен плътен вкус.


100% натурален, без изкуствени оцветители, овкусители или консерванти, можете да бъдете спокойни, че всяка лъжица съдържа само полезните качества на природата. Деликатното използване на захарта придава красив, пълен ароматен вкус, който не е прекалено сладък. Тези френски конфитюри са следващото най-добро нещо след самите вкусни плодове!


Конфитюрите ДЕЛВЕР са отлично допълнение към всяка кошница за подарък с храна или кухненска маса. Тези старомодни, изцяло натурални конфитюри са сладкарско лакомство, идеално за печене или ядене направо от буркана с лъжица. Те също се съчетават добре с любимите ви крекери и малко бри или върху домашно приготвена вафла. Насладете им се като топинг на любимата си торта, залят върху сладолед или върху препечена багета за приятна закуска по всяко време на деня.


Защо да си закупите конфитюри от онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ ?


Нашият онлайн магазин е стъпало към здравословния начин на живот. Ние предлагаме на клиентите хранителни стоки, чиито произход е напълно доказан. Това, което ни отличава от всички останали, е стремежът ни да селектираме само най-доброто появявало се някога на пазара. В името на това ви уверяваме, че всички наши артикули са внос от Франция. Те са предназначени конкретно за френския пазар и отговарят на редицата строги изисквания за качество и стандартизация там.


Какви са предимствата при пазаруването от онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ ?


Редица са предимствата и преимуществата на МОНМАРШЕ.БГ. Няма как на първо място да не споменем почти неизчерпаемото разнообразие от хранителни стоки, с което разполагаме. По този начин всички вие имате възможността да извършите добре информиран избор – нещо, което е от изключителна важност за клиента. На второ място, но не и по важност, е качеството на предлагания от нас асортимент. Всички, участващи в производството съставки, са изписани върху опаковката, които можете да прочетете, преди да завършите поръчката си.


Цената е не по-маловажен фактор, когато става дума за инвестиция, без значение дали е малка или голяма тя. Неслучайно промоционалните продукти се разграбват преди всички останали. Разбира се, излишно е да споменаваме удобството и комфорта от онлайн пазаруването. Днес не е нужно да се редите на дълги опашки във веригите магазини, да влизате в конфликт с невъзпитани граждани и да попадате на неприятни задръствания. Днес пред вас съществува далеч по-рентабилно решение за покупка на вкусна и съвършено приготвена майонеза – МОНМАРШЕ.БГ – правилният избор за прагматичния и разумен гражданин.