Шампанско

В нашия онлайн магазин всеки един от вас ще открие търсения от него продукт. Ние винаги имаме решение за вас. В стремежа си да задоволяваме вкусовете и предпочитанията дори на най-капризните клиенти, ние се постарахме до вас да достигат различни видове шампанско, които да ви бъдат под ръка в едни от най-специалните моменти от живота ви. Излишно е да споменаваме за качеството на продуктовата ни гама.


Всички артикули за внос от големи европейски държави като Франция, Испания, Италия и много други. Нашето истинско разнообразие от шампанско се произвежда във Франция и е предназначено за френския пазар. То отговаря на всички строги изисквания за качество и стандартизация, наложени там. Поради тази причина и ред други, вие спокойно можете да инвестирате определена от вас сума пари, тъй като в замяна ще получите пълна кошница с висок клас продукти, всеки от които прецизно селектиран.


Вече дълги години успяваме да се задържим като основни лидери сред онлайн пазаруването. Безброй клиенти разчитат на нас за покупка на всякакви видове стоки. Шампанското е задължителен елемент от всеки празничен повод. Благодарение на тази напитка, вие „поливате" даден успех или събитие. Разберете какви са основните специфики и характеристики на известната по цял свят пенлива течност, оставяща приятен вкус в устата ви.


ШАРЛ ДЕ МОНАРСИ - френско шампанско


Шампанското е пенливо вино произведено в облостта Шампан, като се използват определени сортове вина и се спазва традиционната френска технология. Със създаването на Международен комитет на шампанските вина се разработва и стандарта за производство на вината Шампан в едноименната провинция и технологията за производство на гроздето и виното, включително и най-подходящите сортове за тази технология – „Шардоне", „Пино ноар" и „Пино мьоние". При спазване на тези условия се позволява върху етикета на бутилката да бъде записано „шампан". През 2005 г. е забранено дори използването на термина шампански метод за вината, произведени в други райони на Франция и света, а се допуска използването на термина традиционен метод.


В производството на ШАРЛ ДЕ МОНАРСИ се използват сортове грозде: Пино Ноар, Пино Мюние, Шардоне Лекия и балансирано, елегантният и свеж вкус на шампанското се дължи на хармоничното съчетание от Шардоне и бяло грозде. Пино Ноар и Пино Мюние пък осигуряват плодовата му сладост. Да се сервира охладено с температура от 7/9°С.


Шампанското може да се съчетава със следните видове храни : салати, меки и твърди сирена, риба и рибни продукти и хлебни изделия. Сервирайте шампанското студено и се насладете на изтънчените френски вкусове и аромати !


Съществуват безброй причини, подтикващи ви да извършите покупка от онлайн магазина АПТА.БГ. на първо място е качеството, следвано от цената. През всичките тези години, ние успяхме да постигнем онова балансирано съотношение между качество и цена, за което клиентът е в търсене години наред. Превърнете всеки свой ден в истински празник, благодарение на различните видове шампанско, които ще откриете в онлайн магазина.