ЗА НАС

„Мон Марше” ЕООД е официален представител за България на водещи френски марки хранителни и нехранителни продукти. Марките „АПТА”, „БУТОН ДОР”, „ФИОРИНИ” и „СЕН ЕЛОА” са само малка част и началото на асортимента, които ще Ви предлагаме и доставяме. Нашите марки се произвеждат във Франция, Белгия, Италия, Португалия и Испания и са насочени за продажба основно за френския пазар, където конкуренцията между марките е изключително висока. Стремежът на производителите във Франция е да произведат и предложат на своите клиенти по-иновативни  и по-качествени продукти, с което да задоволят техните потребности.

Нашия стремеж е българските потребители да получат това качество и тези продукти, защото го заслужават !

MONMARCHE.BG не е поредния онлайн магазин. Той се отличава от другите най-вече с асортимента от продукти, които предлага.  При нас Вие ще намерите различни и висококачествени продуктите, с които ежедневно се зареждат повече от 3000 френски супер и хипермаркета. Това са уникално нови продукти, с които ще повишим качеството на продуктите, които ежедневно пазарувате, а с нашите атрактивни ценови оферти ще спестим Вашите пари и така ценното Ви свободно време!  Редовното пазаруване на MONMARCHE.BG води до получаването на бонус точки, които можете да заменяте за продукти !

Целта на нашата компания е да направи пазаруването бързо, лесно и удобно!

За изпълнението на поръчките се грижи екип от висококвалифицирани служители, които ще обработят Вашата поръчка, ще я опаковат по възможно най-добрия начин и ще Ви я доставят.

Сключения договор с куриерска фирма „Спиди” ни позволява да изпълняваме поръчките в срок от 24 часа до техните офиси на територията цялата страната, а там където нямат офиси поръчките пристигат директно до Вашата врата!

Сложете край на обикалянето и търсенето на качествени продукти, досадните задръствания, трудното паркиране, и улеснете живота си с MONMARCHE.BG!

 

Екипът на „Мон Марше” ЕООД .