Препарати за петна

 1. ВЕНИШ доза за премахване на пе...
  9.99 лв.
  -
  +
 2. АПТА прах за премахване на пет...
  7.19 лв.
  -
  +
 3. АПТА препарат за премахване на...
  11.29 лв.
  -
  +
 4. АПТА спрей за премахване на тр...
  6.69 лв.
  -
  +
 5. АПТА спрей за премахване на пе...
  6.49 лв.
  -
  +

Независимо каква е причината дрехите ви да се превръщат в жертва на ужасните петна, то понякога от вас се изисква да прибягвате до ефикасни почистващи продукти, които няма да повредят тъканта, а само ще отстранят упоритото замърсяване. Бъдете внимателни при избора  на средство за премахване на петна, тъй като пазарът прелива с какви ли не продукти, препълнени с химикали.


Ние от АПТА.БГ ви предлагаме да освободите дрехите си от неприятните петна по възможно най-разумния, ефикасен и безвреден начин. Всички наши продукти от категорията „препарати за петна“ са внос от Франция, Италия, Полша и други европейски държави. Препаратите се произвеждат главно за френския пазар, където изискванията за качество са изключително високи. Поради тази причина, ние сме в позиция да ви гарантираме, че концентрираните течности са вашето пълноценно оръжие в борбата срещу омразните остатъци от храни и напитки.


Какви препарати за петна ви предлагаме от АПТА.БГ?


Селектирали сме несравнимо богат асортимент от всякакви видове продукти, отговарящи на изискванията и предпочитанията на най-капризните от вас. Можете да си закупите таблетки, гел или спрей за отстраняване на петна. Тяхната концентрирана формула изчиства всякакви на вид замърсявания, като своевременно с това запазва тъканта здрава и невредима. Предлагаме ви най-добрата алтернатива, съвкупност между безопасност, ефективност, ниска цена и високо качество.


За да се наслаждавате на максимални резултати, ние ви съветваме да следвате стриктно инструкциите за употреба, нанесени върху етикета. В случай, че съществуват съмнения, относно устойчивостта на цветовете, ние предлагаме на клиентите да тестват предварително, за да не съществува безпокойство у тях.


Нашите препарати премахват дори най-упоритите петна от мазнини, кафе, лютеница, червено вино, гроздов сок и други. Нужни са ви няколко минути и отново ще се наслаждавате на чисто новия вид на любимата си тениска, туника, рокля.


АПТА.БГ е решение за всяка стриктна домакиня, отделяща не малко внимание за чистия и изряден вид на своето семейство. Можете да поръчате препарати за петна от всеки край на страната, в удобно за вас време. Направете правилния и информиран избор.