АПТА препарат за премахване на петна - белина за цветно пране 2 л.


Код
100050

Тегло
2.155 кг.

9.39 лв.
-
+


Кратко описание
АПТА препарат за петна 2 л.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

АПТА препарат за премахване на петна - (белина за цветно пране) 2 л.

Препаратът на АПТА за прамахване на петна е разработен  със специална формула на базата на активен кислород. Препаратът може да се използва за бели, цветни и деликатни тъкани.  

Начин на употреба: третирайте директно върху петната, изчакайте не повече от 10 мин. и изперете. Може след като сте третирали петната да поставете прането в директно в пералнята. За ръчно пране: добавете 100 мл. в 10 л. вода заедно с праха за пране. Изперете и изплакнете обилно. За машинно пране: за засилване на почистващия ефект при машинно пране може да добавите 100 мл. в отделението за прах или директно в барабана.

Внимание: не оставяйте препарата за засъхва в тъканта. Да не се поставя третираната дреха в сушилнята или да се излага на пряка слънчева светлина без да е предварително изпрана. Да не се нанася препарата върху метални елементи. Да не се използва препарата, ако на етикета е указано сухо почистване на повърхностите. Не смесвайте препарата с други продукти. Ако имате съмнения за издържливостта на цветовете направете тест с част от дрехата, която не се вижда. Активния кислород, които се съдържа в препарата може да доведе до временен ефект върху кожата - избелване. 

Препаратът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...