Домати и доматено пюре

 1. СЕН ЕЛОА доматена сърцевина 42...
  2.99 лв.
  -
  +
 2. СЕН ЕЛОА цели белени домати 85...
  5.59 лв.
  -
  +
 3. СЕН ЕЛОА цели белени домати 42...
  2.99 лв.
  -
  +
 4. СЕН ЕЛОА доматено пюре 720 мл....
  4.99 лв.
  -
  +
 5. СЕН ЕЛОА доматено пюре 500 мл.
  2.99 лв.
  -
  +

Когато повече от вас чуят думата домати или доматено пюре, то мигновено в съзнанието им изплува картина, описваща вкусна пица или лазаня, върху която кашкавалът тръпне нетърпеливо да се разтопи. Ако искате и вие да се наслаждавате на домашно приготвени шедьоври, то нашият съвет е да подбирате внимателно продуктите, които възнамерявате да участват в направата на предварително замисленото ястие. В широката гама от хранителни стоки, които ще откриете в онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ ние сме ви селектирали множество видове домати и доматено пюре, подходящи за всяка една трапеза.


Защо да си закупим домати и доматено пюре от АМОНМАРШЕ.БГ ?


В онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ ще се сблъскате с едно нечувано до сега многообразие от артикули, имащи за цел да задоволят дори най-капризните вкусове и предпочитания на клиентите. Ние ви предлагаме неизчерпаеми количества вкусни и пресни домати, консервирани по възможно най-правилния и здравословен начин. За да бъдем максимално изчерпателни на въпроса защо да пазарувате от нас, то ние ще ви изложим няколко безспорни причини, предизвикващи ви мигновено да напълните пазарните кошници до горе, след което да финализирате своята поръчка.


Доматите и доматеното пюре в онлайн магазина се приготвят от истински узрели домати. При направата им не участват каквито и да било оцветители или други вредни за организма добавки. Можете да забележите ограниченото присъствие на солта, за която не бива да забравяме, че е страшно вредна и спомага за отключване и възбуда на редица болести.


Изберете подходящата за вас опаковка, като се стремите изборът ви да бъде съобразен с рецептата, която възнамерявате да сътворите. На ваше разположение са както по-малки разфасовки, така и по-големи. Вие сами преценяте кой продукт ще ви влезе в употреба, без да се налага да изхвърляте част от него, поради прекомерното му количество.


За какво можете да използвате доматите и доматеното пюре, закупено от МОНМАРШЕ.БГ ?


Всички наши продукти са изключите;но вкусни, което до известна степен предопределя намесата им в редица вкусни и ароматни ястия. Те могат да се използват както в салати и доматен сос за пица, така и за лазаня и много други специалитети. Опаковката е подходяща за ресторанти, кафенета, заведения, хотели и, разбира се, домашна употреба. Огромна част от хранителните продукти се произвеждат в Италия. Те отговарят на всички строги и безкомпромисни изисквания за качество и стандартизация там.


Ние следим стриктно годността на всяка опаковка белени домати, които ви предлагаме. В случай, че някой от тях е към края на своята годност, то автоматично бива премахнат от богатата ни палитра. Уверяваме ви, че до вас достигат изключително качествени и вкусни домати и доматено пюре, които са на свръх изгодна и конкурентно ниска цена. Успяхме да създадем нечувано до сега съотношение между качество и цена, което ни превръща в лидери на пазара. МОНМАРШЕ.БГ е онлайн магазин, извършващ обслужване на територията на цялата страна. Поръчайте днес и още утре ще се насладите на неповторимата пица или лазаня, приготвени с помощта на нашите продукти.