Рибни консерви

 1. ТОП БЮДЖЕТ парченца риба тон в...
  4.99 лв.
  -
  +
 2. ОДИСЕЯ сардини в слънчогледово...
  5.29 лв.
  -
  +
 3. ОДИСЕЯ салата с риба тон Пиемо...
  7.59 лв.
  -
  +
 4. ОДИСЕЯ риба тон в слънчогледов...
  9.99 лв.
  -
  +
 5. ОДИСЕЯ салата с риба тон Мекси...
  7.59 лв.
  -
  +
 6. ОДИСЕЯ парченца риба тон в слъ...
  8.99 лв.
  -
  +
 7. ОДИСЕЯ салата с риба тон Амери...
  7.59 лв.
  -
  +
 8. ОДИСЕЯ салата с риба тон Индий...
  7.59 лв.
  -
  +
 9. ОДИСЕЯ филе риба тон в слънчог...
  6.69 лв.
  -
  +
 10. ОДИСЕЯ салата с риба тон Никоз...
  7.59 лв.
  -
  +

В онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ всеки един от вас притежава неограничената привилегия да извърши покупка на висок клас рибни консерви, прецизно селектирани от нашите експерти. Ние вярваме, че храната е основна предпоставка за добро здраве и щастлив живот и затова се стремим да ви предлагаме най-доброто, появявало се някога на пазара. За да бъдем максимално полезни за онези от вас, попаднали за пръв път в нашия онлайн магазин, то ние ще им издадем една малка тайна.


Всеки един продукт от категорията „рибни консерви" е не само изключително вкусен, но и притежава ненадминато високо качество. Ние внасяме продуктите предимно от Франция, Испания, Италия и други европейски държави. Предимно те биват произвеждани за френския пазар и отговарят на всички изисквания за качество и стандартизация там.


Какви рибни продукти ще откриете в онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ ?


Ние не искаме да ви убеждаваме в качеството на хранителните стоки, достигащи до вас, защото вярваме, че до този извод и сами бихте могли да стигнете, опитвайки някоя от нашите консерви. Подарете си онази наслада, от която тялото ви се нуждае. Насладете се на уникално вкусните рецепти, по които биват приготвени рибните консерви в тази категория. Ние ви предлагаме продукти на марката „ОДИСЕЯ" – изключително ценена на френския пазар.


Продукти с марка „ОДИСЕЯ"


Марката "ОДИСЕЯ" селектира най-добрите морски продукти и ви помага в ежедневната подготовка на вкусни гурме ястия. При нас ще отркиете херинга, сардини в различни маринати, скумрия предлагана с различни вкусове, миди, калмари, скариди и много други.


Риба тон за подходящи както за добавка към вашата салата или при приготвянето на рибно ястие със зеленчуци. Тя е изключително богата на витамин В3 и В6, както и на изключително редкия витамин В12. В нея има и големи количества от витамин Е, желязо, фосфор, магнезий. Богата е на протеини и почти не съдържа мазнини. Както всички други риби, така и рибата тон е богата на омега-3 мастни киселини. Тези доказано полезни мазнини предпазват от много заболявания и са задължителна част от всеки здравословен хранителен режим. Препоръчително е възрастните да приемат по 2 порции от поне 100 г. мазна риба седмично, а за бременни и децата под 12 години – веднъж.


Съставките предпазват от сърдечни заболявания и поддържат кръвоносните съдове чисти. Ненаситените мазнини предпазват тъканите от възпаления, водещи до увреждания на сърцето и кръвоносните съдове. Консумацията на риба тон подобрява сърдечно-съдовото здраве. Редовният и прием понижава риска от сърдечна недостатъчност с поне 1/3.


Предимството да пазарувате от онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ


Безброй са предимствата, подтикващи ви да извършите покупка от онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ. На първо място това е разнообразието от продукти, достигащи свободно до вас. Всички вие имате възможността да пазарувате неограничено от нашето почти неизчерпаемо количество. Позволяваме ви да запълвате пазарните кошници докато шофирате, докато гледате телевизия или се разхождате в парка. Онлайн пазаруването отваря не една, а десетки врати пред вас. Не изпускайте онези възможности, които се появяват едва няколко пъти в живота си. Поднесете на трапезата съвършено вкусни рибни консерви, закупени от онлайн магазина и ви уверяваме, че всички дълго време ще помнят този момент.