АПТА

 1. АПТА течен препарат за пране к...
  8.99 лв.
  -
  +
 2. АПТА кърпички за пране на черн...
  5.99 лв.
  -
  +
 3. АПТА ЕКО миещ препарат за съдо...
  3.69 лв.
  -
  +
 4. АПТА мокри кърпи за миещи се п...
  5.19 лв.
  -
  +
 5. АПТА течни дози за пране с аро...
  16.99 лв.
  -
  +
 6. АПТА торби за смет с дръжки 30...
  2.99 лв.
  -
  +
 7. АПТА тоалетно пате белина гел...
  3.69 лв.
  -
  +
 8. АПТА миещ препарат за съдове к...
  3.69 лв.
  -
  +
 9. АПТА препарат обезмаслител с м...
  4.69 лв.
  -
  +
 10. АПТА препарат за под с черен с...
  4.99 лв.
  -
  +
 11. АПТА препарат спрей за баня пр...
  5.89 лв.
  -
  +
 12. АПТА домакински ръкавици L
  2.99 лв.
  -
  +

Ако до днес не бяхте чували за продукти с марка АПТА, то е време да се запознаете с тях. За любопитните и онези, държащи на информирания избор, всеки един артикул от нашата категория е внос от Франция, Испания, Италия и други европейски държави. Имате възможността сами да се уверите във високото им и безкомпромисно качество, като си закупите който и да е било продукт. Всички те се произвеждат предимно за френския пазар и са изцяло съобразени с изискванията и нормите за качество там.


АПТА.БГ ви предлага всякакви видове "домашни помощници", с които жилищата ви ще заблестят от чистота и свежест. Забравете за скъпите и неефикасни перилни или почистващи средства. Днес притежавате привилегията да инвестирате в хигиената и чистотата на домовете си и да ги превърнете като от корица на списание.


В категорията "АПТА" ще откриете всичко необходимо за една домакиня, за да нарече себе си безупречна. В нашите продукти не участват агресивни химични съставки, застрашаващи вашето здраве и това на семействата ви. Върху опаковките не ще откриете странно изписани имена, предизвикващи страх и безпокойство у вас.


Тук ще откриете както перилни и почистващи препарати, така и гумени ръкавици, предпазващи вашите ръце, докато хигиенизирате домовете си, торби за смет, гъби за миене на съдове, ароматизатори за въздуха, микрофибърни кърпи, гофрирана домакинска хартия и какво ли не още. Ценовият диапазон позволява на всяка една домакиня да извърши плащане на своята поръчка, без да се страхува, че е инвестирала твърде много.


Бъдете с няколко стъпала пред останалите, пазарувайки от АПТА.БГ – сигурният начин за постигане на съвършена чистота и хигиена.