Омекотители

 1. АПТА омекотител концентрат с м...
  4.39 лв.
  -
  +
 2. АПТА омекотител концентрат с м...
  4.39 лв.
  -
  +
 3. АПТА омекотител концентрат с м...
  6.99 лв.
  -
  +
 4. СУПЛИН кърпи омекотител за суш...
  9.99 лв.
  -
  +
 5. АПТА омекотител концентрирана...
  4.39 лв.
  -
  +
 6. АПТА омекотител концентрат цве...
  6.99 лв.
  -
  +
 7. АПТА омекотител концентрат сен...
  4.39 лв.
  -
  +
 8. АПТА омекотител концентрат коп...
  4.99 лв.
  -
  +
 9. АПТА омекотител концентрат ист...
  4.99 лв.
  -
  +
 10. АПТА омекотител концентрат с л...
  4.99 лв.
  -
  +
 11. АПТА омекотител концентрат пра...
  4.99 лв.
  -
  +

Замисляли ли сте се някога, че липсата на омекотител би повредила вашата пералня машина? Ако живеете в район, където твърдостта на водата е по-голяма, то съветът ни е задължително да включите това допълнително средство към вашето пране. Препоръчително е детските дрехи и вълнените пуловери да бъдат изпирани с омекотител. По този начин ги превръщате в меки, приятни на допир и лесни за гладене.


Защо да си закупим омекотители от АПТА.БГ?


Ние от АПТА.БГ ви предлагаме богат асортимент от омекотители, подходящи не само за вашите перални, но и за сушилните. Разполагаме с десетки видове артикули, отличаващи се по разфасовка, аромат, вид и предназначение. Превърнете живота си в истинска пролетна градина, придавайки свежест на всеки свой ден. Можете да избирате сред кърпи омекотител за сушилня, концентрирани препарат или вълшебно ухаещи течности, притежаващи различни аромати.


Омекотителите от АПТА.БГ са внос предимно от Франция, Италия, Испания и други европейски държави. Те се произвеждат основно за френския пазар и това е сериозна предпоставка за високото им качество. Ако ви е омръзнало да се стряскате от непознато изписаните съставки върху опаковките на всеизвестните марки омекотители, то днес имате възможността да се сбогувате с този неприятен момент.


Едно от свръх предимствата, бележещо почти неизчерпаемото разнообразие от продукти в тази категория, е ценовият диапазон, който те обхващат. Днес вие притежавате специалната привилегия да спестите не малко средства, които сте свикнали да инвестирате в скъпи и неефикасни омекотители. Веднъж изпрани с продукт от нашата селекция, то гарантираме ви, че целият гардероб ще ухае на свежест дълго време.


Изберете любим аромат и побързайте сами да се уверите в написаното по-горе. АПТА.БГ ви предлага бърза доставка и професионално обслужване. Направете своя информиран избор. Инвестицията в чисти и приятно ухаещи дрехи е най-доброто решение за всяка перфектна домакиня.