Червени вина

  1. ЕКСПЕРТ КЛУБ френско червено...
    29.99 лв.
    -
    +

В нашия онлайн магазин АПТА.БГ всеки един от вас има възможността да се докосне до богата селекция от червени вина, предизвикващи истинска наслада за небцето. Подарете си това несравнимо удоволствие, без да се налага да инвестирате огромна сума средства. Прецизно за вас сме селектирали десетки гроздови напитки, които са подходящи за всяка една трапеза, събитие или повод. Доверете се на онлайн пазаруването и ще останете приятно изненадани.


Червените вина са богати на танини и затова притежават приятни първични аромати. В света съществуват около 4500 сорта червено вино. Препоръчва се да се сервира с меки сирена, месни блюда и такива от домашна птица или дивеч. Чашата за червено вино трябва да е във формата на лале или бъчвообразна. Сервира при температура от 16-18 градуса.


Какви червени вина и напитки ще откриете в магазина АПТА.БГ?


Франция е известна със своите висококачествени кремове, ликьори и плодови сиропи. Ликьорът направен от касис е носител на най-много отличия. С невероятното си вкусови качества и аромати, френските крем ликьорите  са оценени от най-добрите специалисти в света на коктейлите.


Насладете се на свежия и вкусен аромат на току-що откъснат касис, който ще усетите в ликьора. Предлагаме ви да го консумирате с студена газирана вода или под формата на коктейл, с който ще релаксирате, както с никоя друга напитка !


Марката „ПЕРО ДАБО” се произвежда от световно известната компания ВЕДРЕН. Тя е основана през 1923 г.  в сърцето на овощните градини на Бургундия и е позната на потребителите във Франция със своите висококачествени кремове, ликьори и плодови сиропи. Компанията е носител на многобройните медали всяка година в престижни състезания във Франция и по целия свят. Ликьорът направен от касис е носител на най-много отличия. С невероятното си вкусови качества и аромати, крем ликьорите на "ПЕРО ДАБО" са оценени от най-добрите специалисти в света на коктейлите.


Насладете се на свежия и вкусен аромат на току-що откъснати пресни диви къпини, който ще усетите в ликьора на "ПЕРО ДАБО". Предлагаме ви да го консумирате с студена газирана вода или под формата на коктейл, с който ще релаксирате, както с никоя друга напитка !


Защо да се доверите на онлайн пазаруването?


Колкото и да не ви се вярва предимствата на онлайн пазаруването са толкова много, че дори е невъзможно да ви изброим всяко едно от тях. На първо място е продуктовото разнообразие, позволяващо извършване на един напълно информиран избор. Качеството на напитките е изключително високо. Всички те са изцяло предназначени за френския пазар и отговарят на изискванията за качество и стандартизация, наложени във Франция.


Имате реалната привилегия да наградите себе си с чаша червено вино, която ще ви накара да релаксирате така, както никоя друга напитка. Напълнете своите кошници днес и още утре на вас се пада честта да отворите ароматна бутилка, избрана лично от вас, съобразно вкусовете и предпочитанията ви. АПТА.БГ е лидер в онлайн търговията на напитки, хранителни стоки и много други.