Дижонска горчица

 1. БУТОН ДОР дижонска горчица 720...
  12.99 лв.
  -
  +
 2. БУТОН ДОР горчица по стара рец...
  6.49 лв.
  -
  +
 3. БУТОН ДОР дижонска горчица 370...
  6.49 лв.
  -
  +
 4. БУТОН ДОР силна дижонска горчи...
  4.49 лв.
  -
  +

За никого не е тайна, че вкусът на горчицата не би могъл да се замени с никоя друга подправка, сос или какъвто и да е бил хранителен продукт. Ние от МОНМАРШЕ.БГ сме наясно, че клиентите в нашия онлайн магазин са в търсене на най-висок клас хранителни стоки и поради тази и ред други причини им предоставяме реалната привилегия да се запасят с няколко буркана дижонска горчица, с които да зарадват цялото си семейство. Разполагаме с почти неизчерпаеморазнообразие от продукти, способни да задоволят вкусовете дори на най-капризните от вас.


Защо трябва да си закупим дижонска горчица от МОНМАРШЕ.БГ?


Твърде разнообразни са причините, подтикващи ви да си закупите буркан дижонска горчица от нашия онлайн магазин. НА първо място несъмнено е качеството на продуктовата ни гама. Всички артикули, до които имате неограничен достъп, се произвеждат във Франция и са изцяло предназначени за пазара там. Те отговарят на всякакви изисквания за качество и стандартизация.


За онези от вас, които не са съвсем наясно за произхода на дижонската горчица, то ние ще им изложим достатъчно количество информация, спомагащо за извършване на правилен избор. Привържениците и почитателите на този уникално ароматен и уникален сам по себе си вкус, имат възможността да избират сред почти неизчерпаемото разнообразие от предложения, приготвени изцяло за тях.


Дижонската горчица, най-общо казано, е френска горчица, произведена по стара френска рецепта. Дори и през множеството години, предлагана на пазара, тя е успяла да съхрани онзи неповторим вкус, заради който нетърпеливо я прибавяте към пазарските кошници. Нашите продукти са с наситен вкус и маслена текстура, точно онова, което се опитвате да откриете из рафтовете на много от търговските вериги магазини, но не успявате.


Благодарение на този сос, вие можете да приготвяте десетки вкусни рецепти, от които гостите ви ще ахнат от възхищение. Самата разфасовка, в която ви предлагаме продуктите, ги превръща в подходящи както за заведения, така и за ресторанти, хотели и, разбира се, домашна употреба. 


Съставът на нашите продукти е изписан върху опаковката и вие имате възможността да проучите внимателно всяка добавка, преди да закупите съответния артикул. В случай, че сте алергични към някой от съставките, то моментално можете да я премахнете от кошницата за пазаруване, преди да сте финализирали поръчката си, и да изберете друг продукт от цветната ни палитра.


За да бъде пазаруването ви още по-приятно и неповторимо, то ние създадохме някой уникални бонус предложения. Закупувайки си един продукт, имате възможността към него да получите втори абсолютно безплатно. Това е едно от предимствата, които ни превръща в предпочитано място за пазаруване.


Още ли се чудите дали да изберете онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ ? Ние ви предлагаме комфорт и удобство, без да изискваме от вас да напускате уюта, в който сте се настанили. Имате възможността да извършите покупка както на дижонска горчица, така и на всички останали артикули от нашия магазин, докато шофирате, в офиса, докато четете списание или гледате телевизия. Предлагаме обслужване на територията на цялата страна.


Поръчайте днес и се насладете на вълшебния вкус на дижонската горчица още утре. Звучи страхотно, нали? Не пропускайте възможностите, които МОНМАРШЕ.БГ е изградил за вас.