Грижа за косата

 1. ЛАБЕЛ шампоан за кестенява кос...
  4.49 лв.
  -
  +
 2. ЛАБЕЛ шампоан за нормална коса...
  4.49 лв.
  -
  +
 3. ЛАБЕЛ шампоан за боядисана кос...
  4.49 лв.
  -
  +
 4. ЛАБЕЛ шампоан за суха, увреден...
  4.49 лв.
  -
  +
 5. ЛАБЕЛ пяна за обем на косата 2...
  5.99 лв.
  -
  +

За никого не е тайна, че перфектно изглеждащата коса е резултат не само от поредица процедури, извършвани от професионален фризьор, но и правилна грижа за косата. Всяка себеуважаваща се дама се стреми към това да изглежда по възможно най-добрия начин. Едно от първите неща, които забелязваме сутрин, изправяйки се пред огледалото, е своята коса. В стремежа си да я поддържаме сияйна и жива, ние често допускаме редица основни грешки.


Кои са основните грешки, допускани при избора на грижа за косата?


В старанието си да подберат възможно най-ефикасните средства за коса, дамите често се насочват към онази категория продукти, чиито продажна цена е най-висока. Това е една от основните и най-големи заблуди за нежния пол. В голяма част от случаите цената е резултат от поредицата рекламни кампании, имащи за цел да ви убедят да закупите даден продукт. Подмамени от действащия маркетинг трик, вие, незнайно, как попадате в капана на дадена козметична марка.


Ние от АПТА.БГ нямам за цел да злоупотребяваме със своите клиенти, подтиквайки ги да закупуват грижа за коса, чиито качества не отговарят на предварително представените. Всеки един от нашите артикули е изключително внимателно и прецизно подбран, с цел задоволяване вкусовете и предпочитанията на най-взискателните клиенти, отдаващи особено внимание на външния си вид.


В нашия богат каталог несъмнено ще откриете правилното решение за вашето търсене. Гарантираме ви, че всички съставки, изписани върху опаковката, са включени в основния състав. Нашата грижа за коса е внос от Франция. Тя е предназначена предимно за френския пазар и това  подсказва, че качеството на продуктите е свръх високо. Всички те отговарят на изискванията за стандартизация.


Какви продукти грижа за коса ще откриете в АПТА.БГ?


АПТА.БГ е истинска палитра от продукти за грижата за косата. Имате възможността да си закупите както средство за ежедневна употреба, поддържащо добрия вид на косата ви, като измива в дълбочина и придава нечувана здравина, блясък и мекота, така и специализиран козметичен продукт. Ние сме селектирали множество шампоани, маски и балсами за всеки един от членовете във вашите семейства.


Бихте могли да си закупите шампоан против пърхот, шампоан за суха, увредена и къдрава коса, подхранващо средство за суха и увредена коса, маска за боядисана коса, детски шампоан и много други.


Всички наши продукти притежават концентрирана формула, позволяваща ви със съвсем малко количество да постигнете изумителни резултати. По този начин пестите не малка сума средства, която да инвестирате в друга наш продукт от същата серия. Защо не?


Искате ли да изглеждате като моделите от кориците на модните списания? Ние от АПТА.БГ ви предлагаме изключително огромно разнообразие от продукти, които да използвате за грижа за косата. Гарантираме ви мигновени резултати и съвършено красиви прически. Погрижете се за себе си и външния си вид.