Течни препарати за пране

 1. АПТА течен препарат за пране к...
  10.99 лв.
  -
  +
 2. ТОП БЮДЖЕТ течен препарат за п...
  13.29 лв.
  -
  +
 3. НЕТТО течен препарат концентра...
  8.69 лв.
  -
  +
 4. АПТА течни дози за пране с ма...
  19.99 лв.
  -
  +
 5. АПТА течни дози за пране с аро...
  19.99 лв.
  -
  +
 6. АПТА течен препарат концентрат...
  10.99 лв.
  -
  +
 7. АПТА течен препарат за пране...
  12.29 лв.
  -
  +
 8. АПТА течен препарат за пране Ф...
  16.99 лв.
  -
  +
 9. АПТА течен препарат за пране н...
  14.99 лв.
  -
  +
 10. АПТА течен препарат за пране к...
  16.99 лв.
  -
  +
 11. АПТА течен препарат концентрат...
  12.49 лв.
  -
  +
 12. АПТА течен препарат концентрат...
  12.49 лв.
  -
  +

Малка или голяма опаковка? Аромат на планинска свежест или пролетно ухание? Направете сами своя избор. Ние от АПТА.БГ ви предлагаме богат асортимент от течни перилни препарати, способни да превърнат дрехите ви в искрящо чисти, такива, каквито наблюдавате по телевизионните реклами. Нашите перилни препарати се произвеждат основно за френския пазар и това предопределя високото им качество.


Ако до днес сте се стряскали от състава, изписан върху кутията, на закупеното от вас перилно средство, то ние ви предлагаме възможността да избегнете този неприятен момент. В състава на течните продукти не присъстват десетки химични добавки, изписани с непознати имена. Ние държим на качеството и безвредните елементи. Доверете се на нас и ще останете приятно изненадани.


Течни прахове за пране - изобилие от видове и аромати


Изборът на течни перилни препарати е огромен, включително и като ценови предложения. Няма как да не забележим, че през последните няколко години делът на течните средства за изпиране расте и тази тенденция несъмнено ще продължи. Ето защо ние се стремим към това да улесним живота ви със продукти, чиято формула е в състояние да премахне дори най-упоритите петна по вашите дрехи.


Можете да избирате сред десетки прецизно селектирани разновидности препарати, отличаващи се както по състав, количество, аромат, така и по предназначение. Някой от тях са специално създадени за изпиране на бели тъкани, други за цветни, а трети – подходящи за всякакъв вид пране.


Малките разфасовки все още остават предпочитани, въпреки че големите са далеч по-икономични. Ние не ви ограничаваме в избора и ви предлагаме огромното разнообразие, от което да се възползвате. Бъдете сигурни, че трудно ще можете да сравните резултата от изпирането с течен прах за пране от АПТА.БГ с което и да е било друго средство.


Забравете за агресивните съставки и се превърнете в онази перфектна домакиня, чиито образ се опитвате да придобиете. Разнообразието от течни перилни препарати е перфектното решение за вашите мръсни дрехи.