ЕКСПЕРТ КЛУБ френско шампанизирано вино полу сухо Сомюр 750 мл.


Код
200066

Тегло
1 кг.

19.99 лв.
-
+


Кратко описание
ЕКСПЕРТ КЛУБ шампанизирано вино 750 мл.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ЕКСПЕРТ КЛУБ френско шампанизирано вино полу сухо Сомюр 750 мл.

Шампанското е пенливо вино произведено в областта Шампан като се използват определени сортове вина и се спазва  традиционната френска технология. Със създаването на Международен комитет на шампанските вина се разработва и стандарта за производство на вината Шампан в едноименната провинция и технологията за производство на гроздето и виното, включително и най-подходящите сортове за тази технология – „Шардоне“, „Пино ноар“ и „Пино мьоние“. При спазване на тези условия се позволява върху етикета на бутилката да бъде записано „шампан“. През 2005 г. е забранено дори използването на термина шампански метод за вината, произведени в други райони на Франция и света, а се допуска използването на термина традиционен метод.

Шампанизираното вино "Сомюр" на марката Експерт Клуб е произведено в лозята на долината на Лоара. Сортовете, от които се произвежда са Каберне Сувиньон  и Пино д'Анис. Шампанизираното вино има богат и пълен с финни, меки танини,за да се получи  свеж и балансиран вкус.В него ще намерите много плодови и цветни аромати.  Подходящо да се консумира с пилешко месо или като аперитив. Сервирайте охладено с температура от около 8 °С.

Шампанизираното вино може да се съчетава със следните видове храни : салати, меки и твърди сирена, риба и рибни продукти и хлебни изделия. Сервирайте студено и се насладете на изтънчените френски вкусове и аромати !

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...