СЕН ЕЛОА нахут 800 грама.


Код
150431

Тегло
0.8 кг.

3.69 лв.
-
+


Кратко описание
Сен Елоа нахут 800 грама.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

СЕН ЕЛОА нахут 800 грама.

СЕН ЕЛОА селектира за Вас най-добрите френски зеленчуци, за да усетите благата на природата!

Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.

За да сварите суровия нахут ще Ви трябват 1-2 часа, а ако сте го накиснали предварително около 30 мин. Ние сме твърдо решени да спестим Вашето време и да Ви го предложим приготвен. Леблебията е подходяща за супи, различни видове салати, за постни рецепти, за приготвянето на пилаф и много други рецепти. Осигурете на Вашия организъм необходимите му вещества и минерали !

Нахутът (леблебията) е вкусно бобово растение, богато на много хранителни вещества. Той е източник на въглехидрати, богат е на фибри и съдържа голямо количество витамин В6. Леблебията е чудесен източник на белтъчини сравним с този в месото и млечните продукти, но без холестерол и наситени мазнини. Липсата на всички аминокиселини необходими за добро здраве, трябва да се замести с ядки, пълнозърнести продукти, млечни продукти, яйца или месо. Както всички бобови растения, нахутът е богат и на диетични фибри (разтворими и неразтворими). Разтворимите фибри спомагат за намаляване на холестерола., а неразтворимите помагат при запек и други храносмилателни проблеми. Нахутът съдържа значително количество от минералът магнезий. Магнезият играе важна роля в производството на енергия. Помага на тялото да се справи с оксидантния стрес. Леблебията е добър източник на фолиева киселина - важна за бременните жени.

Ето защо Ви препоръчваме да ги включите във Вашето меню за по - здравословен начин на живот !

Съставки: Нахут, вода, сол – 0.78 грама за 100 грама продукт.

Продуктът се произвежда във Франция.

 

 

 

Други продукти

Loading...