СЕН ЕЛОА брюкселско зеле 400 грама


Код
150040

Тегло
0.4 кг.

2.69 лв.
-
+


Кратко описание
Сен Елоа брюкселско зеле 400 грама

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

СЕН ЕЛОА брюкселско зеле 400 грама.

СЕН ЕЛОА селектира за Вас най-добрите френски зеленчуци, за да усетите благата на природата!

Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.

Продуктът е полуготов, така че ще спестим от Вашето време, което би било необходимо, ако го закупите в суров вид и трябва да го почистите и варите продължително. С него можете да приготвите различни ястия. Можете да го пасирате като приготвите на каша, да направите свежа салата с различни зеленчуци, да го сервирате като гарнитура,  да го запечете на фурна с продукти по Ваш избор и вкус или да го сготвите с различни видове меса. Осигурете на Вашия организъм необходимите му вещества и минерали !

Брюкселското зеле е богато на фолиева киселина, съдържа витамини от групата В и провитамин А. В него има висококачествени и лесноусвояеми белтъчини, фибри, желязо, фосфор, магнезий и калий. В сравнение с другите видове зеле в него има три пъти повече витамин С. Препоръчва се за храна при укрепване на имунитета и  хронична умора. То е нискокалорична храна, която има антиканцерогенни свойства и понижава риска от възникване и развитие на ракови заболявания.

Ето защо Ви препоръчваме да го включите във Вашето меню за по - здравословен начин на живот !

Съставки: Брюкселско зеле, вода, сол – 0.65 грама за 100 грама продукт.

Продуктът се произвежда в Белгия.

Други продукти

Loading...