СЕН ЕЛОА соеви кълнове от боб мунг 400 грама.


Код
150026

Тегло
0.4 кг.

3.19 лв.
-
+


Кратко описание
Сен Елоа соеви кълнове 400 грама.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

СЕН ЕЛОА соеви кълнове 400 грама.

СЕН ЕЛОА селектира за Вас най-добрите френски зеленчуци, за да усетите благата на природата!

Ние отглеждаме зеленчуците във Франция и ги пакетираме по най-добрия начин, за да запазим техните хранителни и вкусови качества. На всяка наша опаковка ще намерите знак, с френското знаме и контурите на страна, с който Ви гарантираме, че продуктът се отглежда във Франция и артикула е оригинален и качествен.

Соевите кълнове са подходящи за приготвянето на различни видове салати. В китайската кухня се използват основно като гарнитура с ориз и гъби. Много често те са добавка към спагети и различни видове меса. С малко повече въображение кълновете могат да намерят място във всяко ястие. Осигурете на Вашия организъм необходимите му вещества и минерали !

Ако искате да се храните здравословно, то задължително включете соевите кълнове във Вашето меню. Те регулират и възстановяват жизнено важни процеси в организма, повишават имунитета, помагат срещу простудни заболявания. Кълновете осигуряват пълноценната работа на нервната система, спомагат за образуването на хемоглобин, пречистват кръвта и водят до нормалната обмяна на веществата. Благодарение на съдържащите се в кълновете антиоксиданти, витамините А, С, Е и ферменти, се подмладява организма. Магнезият помага за сваляне на кръвното налягане, за извеждането от организма на лошия холестерол, снижава вероятността от сърдечен пристъп. Кълновете са богати на белтъчини, въглехидрати, минерални вещества (фосфор, калий, калций, магнезий, мед, цинк), ферменти.

Ето защо Ви препоръчваме да ги включите във Вашето меню за по - здравословен начин на живот !

Съставки: Кълнове от боб мунг, вода, захар, алкохолен оцет, сок от лимон концентрат, антиоксидант: аскорбинова киселина, сол – 0.28 грама за 100 грама продукт.

Продуктът се произвежда във Франция.

 

Други продукти

Loading...