НЕТТО течен препарат концентрат за пране на черни и тъмни дрехи 1.5 л. = 33 пранета


Код
100206

Тегло
1.5 кг.

6.99 лв.
-
+


Кратко описание
НЕТТО течен препарат за черно 1.5 л.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

НЕТТО течен препарат концентрат за пране на черни и тъмни дрехи 1.5 л. = 33 пранета.

Течният препарат НЕТТО ефикасно предпазва черните и тъмни тъкани. Запазва яркостта и интензивността на черното и тъмните цветове, като същевременно с това осигурява безупречна чистота и аромат на прането.  

Начин на употреба: следвайте указанията за пране на етикета на дрехата. 1 чашка = 75 мл. За ръчно пране разтворете добре 60 мл. в 10 л. вода и след това накиснете дрехите. За машинно пране - при слабо замърсени дрехи - 45 мл., при силно замърсени дрехи - 75 мл. При средно твърда вода увеличете дозата с 15 мл., а при моного твърда вода увеличете дозата с 30 мл. Препоръчваме Ви да използвате течния препарат на АПТА против котлен камък 750 мл.  Цена за едно ръчно пране - 0.26 стотинки. Цена за едно машинно пране - 0.20 стотинки / на базата на слабо замърсено пране /, когато продукта не е в промоция !

Внимание: Не изсипвайте препарата директно върху дрехите, не използвайте препарата ако има символ да не се пере на ръка,  не използвайте за пране на вълна, коприна и деликатни тъкани. За вълна и деликатни тъкани Ви препоръчваме да използвате продукта на АПТА концентрат 1.5 л.= 33 пранета (код на продукта 100233).

Уважаеми клиенти, бихме желали да ви информираме, че концентрираната формула на продукта Ви позволява да спестите пари и да го използвате за 33 нормално замърсени пранета /0.20 ст. за едно пране/ или 25 силно замърсени пранета ! ВНИМАНИЕ: на френския пазар на всяка  опаковка се индикира минимален брой средно или силно замърсени изпирания, докато на продуктите за българския пазар се индикира общо брой пранета. Така ползвайки нашия продукти получавате 13 пранета в повече от конкурентните ни продукти  !

Препаратът се произвежда в Белгия.

 

Други продукти

Loading...