АПТА течен препарат концентрат за пране на черни и тъмни дрехи 1.5 л. = 33 пранета


Код
100008

Тегло
1.6 кг.

  • Ново
9.69 лв.
-
+


Кратко описание
АПТА течен препарат за черно 1.5 л.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

АПТА течен препарат концентрат за пране на черни и тъмни дрехи 1.5 л. = 42 пранета.

Концентрираната формула на продуктът Ви позволява да спестите пари и да го използвате за 42 нормално замърсени пранета / 0.22 ст. за едно пране/ или 30 силно замърсени пранета ! На всяка наша опаковка ще намерите индикация за минимален брой изпирания !

Течният препарат АПТА ефикасно предпазва черните и тъмни тъкани. Запазва яркостта и интензивността на черното и тъмните цветове, като същевременно с това осигурява безупречна чистота и аромат на прането.  

Начин на употреба: следвайте указанията за пране на етикета на дрехата. 1 чашка = 75 мл. За ръчно пране разтворете добре 30 мл. в 10 л. вода и след това накиснете дрехите. За машинно пране - при слабо замърсени дрехи - 35 мл., при силно замърсени дрехи - 65 мл. При средно твърда вода увеличете дозата с 15 мл., а при моного твърда вода увеличете дозата с 30 мл. Препоръчваме Ви да използвате течния препарат на АПТА против котлен камък 750 мл.  Цена за едно ръчно пране - 0.18 стотинки. Цена за едно машинно пране - 0.22 стотинки / на базата на слабо замърсено пране /, когато продукта не е в промоция !

Внимание: Не изсипвайте препарата директно върху дрехите, не използвайте препарата ако има символ да не се пере на ръка,  не използвайте за пране на вълна, коприна и деликатни тъкани. За деликатни тъкани Ви препоръчваме да използвате продукта на АПТА концентрат 1.5 л.

Препаратът се произвежда в Белгия.

Други продукти

Loading...