АПТА таблетки Всичко в 1 за съдомиялна машина с аромат на лимон х 26 бр.


Код
100058

Тегло
0.4 кг.

  • Ново
11.99 лв.
-
+


Кратко описание
АПТА таблетки за съдомиялна лимон х 26 бр.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

АПТА таблетки Всичко в 1 за съдомиялна машина с аромат на лимон х 26 бр.

Таблетките на АПТА за съдомиялна машина Всичко в 1, са лесни за дозиране и разработени, за да ви осигурят безупречно измиване. Изключително ефикасната им формула не съдържа фосфати, с което АПТА намалява вредното действие на препаратите върху околната среда.

Таблетката съдържа следните 5 съставки: 1. Гланц - изплакващото действие на продукта осигурява изключителен блясък, 2. Сол - съдържащата се в таблетката сол омекотява водата, чрез антиваровиковото си действие. 3. Защита срещу корозия -  таблетката има антикорозионното действие и запазва трайно прозрачността на чашите. 4. Миещ препарат - благодарение на обогатената формула с активен кислород и почистващите съставки гарантират ефикасното измиване на вашите съдове. 5. Защитава и предава блясък на съдовете и приборите от неръждамаема стомана.

Начин на употреба: уверете се, че филтъра е чист. Премахнете големите отпадъци от храна от съдовете. Поставете таблетката в преградата за миещ препарат или в кошницата за прибори / в този случай използвайте програма безпредварително измиване /. За много мръсни съдове използвайте програма 55 градуса. Внимание: да не се използва за стар порцелан, рисуван на ръка, кристал, алуминий, пластмаса, сребро. Спазвайте указанията на производителя за употреба. За отлични резултати използвайте цялата гама продукти на АПТА за съдомиялни машини - сол, гланц, ароматизатор, почистващ препарат, прах и гел за измиване. Цена за едно измиване - 0.37 стотинки.

Препаратът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...