ФИОРИНИ спагети пълнозърнести 500 грама


Код
160015

Тегло
0.5 кг.

2.99 лв.
-
+


Кратко описание
Фиорини спагети 500 грама

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ФИОРИНИ спагети пълнозърнести 500 грама.

Пълнозърнести макаронени изделия- аромат, превъзходен вкус и здраве!

Нашите макаронени изделия съчетават дълги години майсторство, технология, достигаща до съвършенство и най-добрите съставки от природата. Страстта към съвършенство, в услуга на познавачите! Ние правим макаронени изделия със страст от поколения насам. Ние сме разработили опит и майсторство, синоними на съвършенство. Грижа за качеството: макаронените изделия ФИОРИНИ съдържат 100% натурални съставки, взети от най-доброто, което природата ни дава. Ние покриваме цялата производствена верига - от избора на зърно до крайния продукт. Нашите контрольори на качеството и експерти в хранителните продукти избират за вас най-добрите сортове зърно, от нивите, където те растат, до нашата собствена мелница. Постоянното наблюдение на производствения процес представлява най-добрата гаранция за качество и уверението, че предлагаме най-доброто за вашите ястия.

 

Балансираното хранене е един от стълбовете на доброто здраве и уравновесения живот. Пълнозърнестите макаронени изделия се произвеждат от шест вида житни растения, съдържат повече витамини и минерали в сравнение с класическите макаронени изделия. При тяхното производството триците на пшеницата не се пресяват, тъй като тези трици са богат източник на хранителни вещества и растителни фибри. За да  се чувствате добре, вие имате нужда от ежедневна дажба от витамини, фибри и минерали. Ето защо ви предлагаме да изберете пълнозърнестите макаронени изделия на ФИОРИНИ, които са естествен източник на хранителни вещества.

 

Начин на приготвяне: Вземете голям съд и го напълнете с вода. Ще ви трябва най-малко един литър на 100 грама сухи макаронени изделия. Вашите макаронени изделия ще имат достатъчно място за разбъркване. Важно е да се разбъркват добре. По този начин макаронените изделия няма да се слепят. Освен това така те ще се варят равномерно. За да приготвите „ал денте”, варете 9 минути. За по-мека паста варете още 1-2 минути. Една порция от 240 гр. сварена паста съответства на около 100 гр. сурова паста. Пакетът съдържа 5 порции. Разбърквайте по време на варене, изцедете, без да изплаквате. Не изплаквайте макаронените изделия под студена вода, защото ще отмиете всичкото нишесте и по този начин ще промените вкуса. Изплаквайте макаронените изделия с вода само, ако искате да приготвите студена салата. Ако е възможно, веднага смесете макаронените изделия и соса. По този начин те никога няма да се слепят. За перфектни резултати при приготвянето на вашите ястия използвайте и сосовете на ФИОРИНИ - сос болонезе, сос босилек, сос с гъби и сос с маслини.

 

Състав: 100% грис от твърда пшеница с най-високо качество. Възможно е да съдържа следи от яйца. Сол - 0.01 гр. на 100 гр. готов продукт.

Продуктът се произвежда в Белгия.

Други продукти

Loading...