Спагети, макарони, сосове

 1. ФИОРИНИ макарони с формата на...
  3.59 лв.
  -
  +
 2. СЕН ЕЛОА среднозърнест кускус...
  3.69 лв.
  -
  +
 3. СЕН ЕЛОА фин кускус 500 грама
  3.69 лв.
  -
  +
 4. ФИОРИНИ кори за лазаня с яйца...
  5.59 лв.
  -
  +
 5. ФИОРИНИ талиателе 500 грама
  4.99 лв.
  -
  +
 6. ФИОРИНИ макарони с формата на...
  3.59 лв.
  -
  +
 7. ФИОРИНИ макарони с формата на...
  3.59 лв.
  -
  +
 8. ФИОРИНИ макарони с формата на...
  3.59 лв.
  -
  +
 9. ФИОРИНИ макарони Пене Ригате 5...
  3.59 лв.
  -
  +
 10. ФИОРИНИ макарони пълнозърнести...
  3.59 лв.
  -
  +
 11. ФИОРИНИ макарони Пипе Ригате 5...
  3.59 лв.
  -
  +
 12. ФИОРИНИ фиде начупено 500 грам...
  3.59 лв.
  -
  +

В нашия онлайн магазин ще се сблъскате с истинско разнообразие от спагети, макарони, сосове. Ние ви предлагаме богата палитра от всичките тези чудновати вкусотии, носещи марката Фиорини. Ако искате да превърнете всяка закуска, обяд или вечеря в запомнящи се, то ние ви подаряваме този шанс. Не е нужно да инвестирате цяло състояние средства, за да се сдобиете с наистина качествен продукт. МОНМАРШЕ.БГ предоставя несравнимата привилегия на своите клиенти – да пазаруват неограничено и на воля хранителни стоки за цялото си семейство. Направете правилният избор, посещавайки онлайн магазина ни.


Какво представляват макароните ФИОРИНИ?


ФИОРИНИ, много повече от макаронени изделия ! Нашите макаронени изделия съчетават дълги години майсторство, технология, достигаща до съвършенство и най-добрите съставки от природата. Страстта към съвършенство, в услуга на познавачите! Ние правим макаронени изделия със страст от поколения насам. Ние сме разработили опит и майсторство, синоними на съвършенство.


 Грижа за качеството: макаронените изделия ФИОРИНИ съдържат 100% натурални съставки, взети от най-доброто, което природата ни дава. Ние покриваме цялата производствена верига - от избора на зърно до крайния продукт. Нашите контрольори на качеството и експерти в хранителните продукти избират за вас най-добрите сортове зърно, от нивите, където те растат, до нашата собствена мелница. Постоянното наблюдение на производствения процес представлява най-добрата гаранция за качество и уверението, че предлагаме най-доброто за вашите ястия.


Защо да си закупим сосове ФИОРИНИ от МОНМАРШЕ.БГ ?


Сосът на ФИОРИНИ се произвежда само и единствено от домати отглеждани в областта Прованс. Това е най-слънчевия регион на Франция със сух и топъл средиземноморски климат. Благодарение на него и плодородната земя се раждат качествени и вкусни домати. Тези домати са пълни със слънце, имат силен аромат и ниско съдържание на вода. Тази изключителна суровина позволява да се приготвятнай-вкусните ястия, с месо, спагети, лазаня, пица и други храни. Насладете се на френската кухня с продуктите на ФИОРИНИ.


Какви са предимствата на онлайн пазаруването от МОНМАРШЕ.БГ ?


МОНМАРШЕ.БГ ви предлага куп предимства, от които да се възползвате напълно безплатно. На първо място, това е разнообразието, което достига до вас. Благодарение на него имате възможността да извършите един напълно информиран избор. Ние вярваме, че човек заслужава да поддържа организма си единствено с висококачествена храна, в която не присъстват оцветители, консерванти и други, вредни за здравето, добавки. Ето защо сме се постарали да селектираме прецизно най-доброто, появявало се някога на френския пазар.


Продуктовата ни гама се произвежда в едни от най-големите европейски страни като Испания, Италия, Франция. Тя отговаря на всички строги и безкомпромисни изисквания за качество и стандартизация там. На вас се пада несравнимата привилегия да напълните своите пазарни кошници до горе и да бъдете в очакване на най-вкусните спагети, макарони, сосове. Поръчайте днес и още утре ще сте в състояние да възнаградите себе си с чудесна лазаня и неустоима паста. МОНМАРШЕ.БГ е правилният избор за здравословна, вкусна и висококачествена храна, предлагаща се на достъпни за потребителите цени.