Сос

 1. БУТОН ДОР плик за печене папри...
  2.49 лв.
  -
  +
 2. БУТОН ДОР плик за печене с про...
  2.49 лв.
  -
  +
 3. БУТОН ДОР сос Ловец с гъби 24...
  1.99 лв.
  -
  +
 4. БУТОН ДОР сос Холандез 32 гр.
  2.69 лв.
  -
  +
 5. БУТОН ДОР бургунски сос 235 г...
  4.49 лв.
  -
  +
 6. БУТОН ДОР сос тартар с крастав...
  4.49 лв.
  -
  +
 7. БУТОН ДОР сос бешамел 54 гр.
  2.69 лв.
  -
  +
 8. Бутон Дор сос за пържени карто...
  6.99 5.24 лв.
  -
  +
 9. Бутон Дор сос барбекю 390 гр.
  6.99 лв.
  -
  +

Напоследък забелязваме как потребителите у нас гледат с все по-изострено недоверие към хранителните стоки, намиращи се из рафтовете на веригите магазини. Всичко това е резултат от поредицата натравяния и вредните за организъма съставки, участващи в направата на множество продукти. Ние от МОНМАРШЕ.БГ знаем колко важно за тялото и цялостния човешки организъм, е подборът на висококачествени храни. Поради тази причина сме се постарали да ви селектираме изключително вкусна и полезна майонеза, подходяща както за сандвичи, салати, така и за други шедьоври, родени от кулинариите.


Защо да си закупите сосове от онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ ?


Нашият онлайн магазин е стъпало към здравословния начин на живот. Ние предлагаме на клиентите хранителни стоки, чиито произход е напълно доказан. Това, което ни отличава от всички останали, е стремежът ни да селектираме само най-доброто появявало се някога на пазара. В името на това ви уверяваме, че всички наши артикули са внос от Франция. Те са предназначени конкретно за френския пазар и отговарят на редицата строги изисквания за качество и стандартизация там.


Ако винаги сте искали да се пренесете в романтичната Франция и да се насладите на нейната богата кухня, тогава днес имате тази възможност. С уникалните им основни сосове ще можете да се потопите в този разкош и да се запознаете с едно ново кулинарно приключение за истински гурмани и ценители на кулинарните творения с френски дъх и шипка разкош.


Сос Бешамел е един от любимите сосове и у нас, но неговата родина е Франция. Той е доста лесен и бърз за приготвяне, като можем да го отнесем в групата на така наречените базови сосове. Подходящ е за редица месни или зеленчукови ястия, както и за сгъстяването на различните блюда на основата на любимите ни сирена. Основните задължителни съставки в тази класика от френската кухня са млякото, брашното, маслото, солта и свежата подправка индийско орехче. По желание можете да го овкусите също така с черен или пък бял пипер, натрошено синьо сирене или пък настърган по-твърд сорт сирене. 


Сос Холандез е едно от истинските бижута и културни наследства на страната, като този сос е и един от най-обичаните по света, а не само в родината му. Вкусният млечен и безумно нежен сос се приготвя от разтопеното масло гхи. Важна негова особеност е това, че маслото задължително се налива на много тънка струйка към жълтъците, а също така се добавя малко вода и задължителния сок от прясно изстискани лимони. Готви на водна баня, като е важно да се бърка постоянно, тъй като много лесно може да се пресече. Сервира веднага след като е приготвен, като така той не губи нежната си структура. Въпреки че може да звучи много лесно, ще се наложи доста да се потренирате в кухнята, за да го приготвите идеално.


В нашия онлайн магазин можете да откриете и други сосове, с които можете да подобрите вкусовите качества на готовите продуктите от вашата скара, печивата от вашата фурна или вашата салата.


 


Какви са предимствата на нашия онлайн магазин МОНМАРШЕ.БГ ?


Редица са предимствата и преимуществата на МОНМАРШЕ.БГ. Няма как на първо място да не споменем почти неизчерпаемото разнообразие от хранителни стоки, с което разполагаме. По този начин всички вие имате възможността да извършите добре информиран избор – нещо, което е от изключителна важност за клиента. На второ място, но не и по важност, е качеството на предлагания от нас асортимент. Всички, участващи в производството съставки, са изписани върху опаковката, които можете да прочетете, преди да завършите поръчката си.


Цената е не по-маловажен фактор, когато става дума за инвестиция, без значение дали е малка или голяма тя. Неслучайно промоционалните продукти се разграбват преди всички останали. Разбира се, излишно е да споменаваме удобството и комфорта от онлайн пазаруването. Днес не е нужно да се редите на дълги опашки във веригите магазини, да влизате в конфликт с невъзпитани граждани и да попадате на неприятни задръствания. Днес пред вас съществува далеч по-рентабилно решение за покупка на вкусна и съвършено приготвена майонеза – МОНМАРШЕ.БГ – правилният избор за прагматичния и разумен гражданин.