Пастети

 1. МОНИК РЮНО френски пастет от п...
  5.29 лв.
  -
  +
 2. МОНИК РЮНО френски пастет от...
  5.29 лв.
  -
  +
 3. МОНИК РЮНО френски пастет от ч...
  5.29 лв.
  -
  +
 4. МОНИК РЮНО френски пастет от з...
  5.29 лв.
  -
  +
 5. МОНИК РЮНО селски пастет 180 г...
  5.29 лв.
  -
  +
 6. МОНИК РЮНО пастет от черен дро...
  6.39 лв.
  -
  +

Ние от МОНМАРШЕ.БГ сме селектирали за своите клиенти истинско разнообразие от пастети, сред които да извършите своя избор. Едно от нещата, които ги откроява сред множеството пастетни предложения на пазара, е това, че нашият асортимент не съдържат оцветители и консерванти. Напоследък забелязваме как хората започват да гледат с недоверие на редицата производители, опитващи се да ги убедят, че техните продукти са най-добрите, появявали са се някога.


Ние нямаме за цел да ви убеждаваме в нещо, което не е така в действителност. Поради тази причина изписваме състава върху всяка една опаковка. Ние ви предлагаме, вие избирате. Закупувайки пастет от нашия онлайн магазин, вие несъмнено правите възможно най-добрият избор. Имате възможността да поставите на трапезата си истинска наслада, от която трудно можете да се откъснете.


Разнообразие от пастети в МОНМАРШЕ.БГ


МОНМАРШЕ.БГ е онлайн магазин, предлагащ на своите клиенти почти неизчерпаема палитра от всякакви видове пастети: селски пастет, френски пастет от патешко месо. Френски пастет от глиган, френски пастет от заешко месо с горчица и естрагон и още много други видове. В случай, че сте привърженици на експериментите, то бихте могли да закупите и такъв продукт, какъвто не сте опитвали до момента. Уверяваме ви, че ще останете приятно изненадани.


Пастетът е любима храна за малки и големи. Той може да се похапва както на закуска, така и на обяд или вечеря. А какво по-добро от няколко вкусни сандвича с пастет, които да ви заредят с енергия в следобедните часове.


Нашият онлайн магазин залага единствено на високото качество, което всъщност предлага на вас – потребителите. Всички артикули, които бихте могли да прибавите към своята кошница за пазаруване, са изцяло внос от Франция, Испания, Италия и други големи европейски държави. Те биват произвеждани предимно за френския пазар и отговарят на всички строги изисквания за качество и стандартизация там.


Какви са предимствата на МОНМАРШЕ.БГ ?


Освен, че ви предлагаме изкушаващо вкусно разнообразие от пастети, чиито състав е изцяло прозрачен за клиентите ни, то ние разполагаме и с още куп козове, които държим в ръка. Имате възможността да извършите информиран избор, благодарение на служителите, които са в готовност да ви окажат съдействие и да отговорят на вашите въпроси, свързани с пастетите в тази категория.


Пред вас са прецизно селектирани както различни видове хранителни продукти, така и различни грамажи. Грабнете онези бурканчета, които смятате, че изцяло отговарят на търсенето ви. Онлайн пазаруването е още едно от предимствата. Замислете се колко по-удобно би било да закупите нужните за вашето семейство хранителни продукти, в това число и пастети, без да се налага да се придвижвате до близкия супермаркет.


МОНМАРШЕ.БГ е онлайн магазинът, осигуряващ за вас изключително висок клас пастети, подходящи за похапване по всяко едно време. Подарете на организма си усещане за наслада и приятно изживяване. Направете своя избор и се уверете сами в качеството на нашите хранителни стоки.