Кафе и капсули

 1. ПЛАНТЬОР ДЕ ТРОПИК мляно кафе...
  9.99 лв.
  -
  +
 2. ПЛАНТЬОР де ТРОПИК кафе инстан...
  13.99 лв.
  -
  +
 3. ПЛАНТЬОР де ТРОПИК кафе инстан...
  7.99 лв.
  -
  +
 4. ПЛАНТЬОР ДЕ ТРОПИК мляно етиоп...
  9.99 лв.
  -
  +
 5. ПЛАНТЬОР де ТРОПИК мляно кафе...
  9.99 лв.
  -
  +
 6. ПЛАНТЬОР де ТРОПИК мляно кафе...
  17.99 лв.
  -
  +
 7. ПЛАНТЬОР де ТРОПИК мляно брази...
  17.99 лв.
  -
  +

Вкусването на кафе трябва да бъде привилегирован момент на отпускане, споделяне и удоволствие.За да си по-дарявате тези ценни моменти, то ние от МОНМАРШЕ.БГ сме се постарали до вас да достигат опияняващи аромати, прецизно селектирани в продуктовата ни гама. Имате възможността да извършите информиран избор, възползвайки се от безплатната консултация на нашите служители. В състояние сме да ви съветваме за всеки един артикул от богатата ни палитра, с цел извършване на възможно най-правилната за вас покупка, отговаряща на очакванията ви за дълбок и наситен вкус с плътен каймак и привлекателен цвят.


Защо да си закупите кафе от онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ ?


Ние от МОНМАРШЕ.БГ ви предлагаме почти неизчерпаемо разнообразие от различни видове кафе, достигащи до вас във възможно най-разнообразни опаковки. В стремежа си да задоволим очакванията на клиента, ние му позволяваме да пазарува на воля от един от най-доказалите се магазини, предлагащи богат асортимент от хранителни стоки, покриващи всички норми и изисквания за качество и стандартизация.


Една от основните причини, подтикващи ви да извършите покупка на пакет кафе или буркан инстантно изкушение, е удобството от онлайн пазаруването. Не се изисква да преминавате дълги разстояния, за да се доберете до точно онова място, където цените са конкурентно ниски, а качеството на продуктите завишено до неузнаваемост. Днес цялото това досадно пазаруване би могло да се превърне в наистина приятно изживяване. За целта е необходимо единствено да се настаните удобно и само с няколко клика да се снабдите с желаната от вас сутрешна напитка, която ще ви подготви подобаващо за дългия работен ден.


Какви продукти ще откриете в категорията „Кафе и капсули" ?


В тази категория всеки един от вас ще открие продукта, който отговаря на търсенето му. Магическите аромати ще пленят цялото ви същество, без дори да се усетите. Кафето, което ние ви предлагаме, се приготвя изключително бързо и лесно, като съумява да запази аромата на традиционното кафе.


Разберете кои са трите основни причини, поради които да се запасите с няколко пакета кафе от цветната ни палитра: • Аромат – мек и приятен;

 • Сила и трайност на вкуса: умерена, усеща се достатъчно дълго в устата;

 • Горчив вкус: Относително горчиво поради продължително печене.


Съветваме ви също да опитате и разтворимото кафе, което ви предлагаме. То би могло да се приготвя навсякъде и по всяко време, независимо дали сте на път, на разходка в планината или релаксирате, излегнали се на плажа. Във всеки един пакет горчива напитка се съдържа 100% кафе, способно да превърне денят ви в тонизиран и ползотворен.


Нашите продукти са предимно внос от Испания, Франция и Италия. Те са предназначени за френския пазар. Днес всеки един от вас би могъл да се превърне в част от огромното ни семейство, извършвайки покупка на кафе или друг продукт от онлайн магазина МОНМАРШЕ.БГ. Извършваме обслужване на територията на цялата страна.