Бутон Дор слънчогледово олио 1 л.


Код
070029

Тегло
0 кг.

  • Ново
5.99 лв.
-
+


Кратко описание
Бутон Дор слънчогледово олио 1 л.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

Бутон Дор слънчогледово олио 1 л.

Слънчогледовото масло е най-здровословното масло. То се използа за пържене, готвене, дресинг за салати, печене и консервиране. Това са държи на факта, че съдържа много полезни вещества, по-специално полинаситени мастни киселини, също така витамини А и Е. Мастноразтворимият витамин Е, един от най-важните компоненти на слънчогледовото масло, има благоприятен ефект върху кожата. Известен е с отличните си антиоксидантни свойства, той се използва в козметиката, за да помогне за забавяне на процеса на стареене на кожата. 

Слънчогледовото масло не само не съдържа холестерол, но и премахва излишъка му от тялото поради наличието на омега-3. Също така витамините А, Е предотвратят атеросклерозата и са необходими за функционирането на чернодробните клетки, кръвоносните съдове и нервните влакна. Редовната консумация на качествено олио е ефективна профилактика на съдови и сърдечни заболявания, инфаркт на миокарда и хипертония.  Освен това помага за подобряване на метаболизма и поддържа кожата и косата здрави. Това се отнася само за масло, обработено механично. Продуктът на Бутон Дор са най-добрият пример за качествено и натурално масло!

Начин на употреба:  Да се употребява при максимална температура от 175°С. Не оставяйте олиото да загори. Сменяйте олиото на всеки 5-6 пържения.

Съставки: Слънчогледово олио. Внимание: Да се консумира преди датата, обозначена на бутилката. Да се съхранява на стайна температура, на защитено от слънчева светлина място. Затваряйте след употреба.

Производител: CARGILL OIL PACKERS, Франция

Други продукти

Loading...