ОН/ОФ пунш от бял ром и портокал 700 мл.


Код
200085

Тегло
0 кг.

8.89 лв.
-
+


Кратко описание
ОН/ОФ пунш 700 мл.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ОН/ОФ пунш от бял ром и портокал 700 мл.

Пунш от бял ром и портокал "ON/OFF" - ВКЛЮЧЕТЕ забавлението / ИЗКЛЮЧЕТЕ скуката !

Пуншът е алкохолен коктейл от ром и сок, подправен с ароматни съставки, който отлично сгрява душата и тялото през студените зимни вечери. Това, което го различава от останалите алкохолни коктейли е, че той съдържа плодов сок или парченца пресни плодове. Днес няма точно определена рецепта, по която се приготвя тази напитка, съставът й зависи от вкуса и предпочитанията на този, който я прави или консумира. Единственото условие, което трябва да се спази е добавянето на плодов сок.
В състава на класическия алкохолен пунш, направен от ром или коняк, има големи количества алкохол. Биологично активните вещества, тианин и някои дъбилни вещества, налични в продукта, притежават антиоксидантни свойства и противовъзпалително действие. Алкохолът разширява кръвоносните съдове, повишава апетита и производството на стомашен сок, понякога помага за намаляването на спазматична болка. Ако в състава на пунша има натурален мед, който оказва антибактериално и противовъзпалително действия, то напитката има и тонизиращ ефект, дава сила и успокоява. Натуралните сокове в нея обогатяват организма с допълнителна порция витамини.

Пуншът зарежда тялото с топлина и енергия, помага за отпускане и премахване на напрежението след тежък ден или стресови ситуации.

Насладете се на нашите висококачествените напитки като ВКЛЮЧЕТЕ забавлението и ИЗКЛЮЧЕТЕ скуката !

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...