ОН/ОФ ликьор личи 700 мл.


Код
200072

Тегло
0.8 кг.

11.99 лв.
-
+


Кратко описание
ОН/ОФ ликьор 700 мл.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ОН/ОФ ликьор от личи 700 мл.

Ликьорът личи "ON/OFF" - ВКЛЮЧЕТЕ забавлението / ИЗКЛЮЧЕТЕ скуката !

 

Родината на личито е Южен Китай. Бързо се разпространява в Хавай, Калифорния, Тайланд, Филипините, Южна Африка, Латинска Америка и много други райони на света. Личито е вечно зелено дърво и може да вирее при леко застудяване, но не обича минусови температури.

Наричат личито „китайска слива“. Личито е екзотичен плод, който прилича до известна степен на ягода или малина и има приятен аромат и вкус. Узрелият плод има има червено-кафеникав, розов или кехлибарен цвят. Плодът личи са обвит в плътна, грапава обвивка. В средата на плода личи има голяма семка. Тя наподобява зеницата на странно животно и затова китайците наричат личито „окото на дракона“. Най-ценените видове личи имат недоразвита семка.

Ядливата част от плода личи е между обвивката и семката. Тя представлява бяло, меко, сочно, подобно на желе плодово месо с вкус на мускатов сорт грозде. Китайците го смятат за най-вкусния плод.

Хранителни стойности : Личито е много богато на витамин С и е с ниско съдържание на мазнини. В 100 гр. личи има:  0.4 г мазнини, 10 мг. магнезий, 5 мг. калций, 31 мг. фосфор, 171 мг. калий, 72 мг. витамин С и 16 гр. фруктоза.

Личи ликьор се дестилира във Франция с помощта на разположение най-добрите чисти и естествено узрели азиатски личи. В следствие, на което се получава прозрачен ликьор изпълнен със сладки и стествени аромати. Личи ликьорът може да се консумира самостоятелно, подходящ е за коктейл с мартини, но е и универсален смесител за редица други коктейли. Сокът от прясно личи се използва при изискани коктейли с шампанско.

Насладете се на нашите висококачествените напитки - ВКЛЮЧЕТЕ забавлението / ИЗКЛЮЧЕТЕ скуката !

Продуктът се произвежда във Франция.

Други продукти

Loading...