ОН/ОФ червен вермут 1 л.


Код
200057

Тегло
1 кг.

10.29 лв.
-
+


Кратко описание
ОН/ОФ вермут 750 мл.

Безплатна

доставка над 59.99 лева

  •  Плащане при доставка
  •  Доставка за цяла България
  •  Бърза доставка

ОН/ОФ червен вермут 750 мл.

Вермут ON/OFF - включи забавлението/ изключи скуката.

Вермута ОН/ОФ е ароматизирано вино, приготвено от вина, чието характерно ароматизиране е получено чрез задължителното използване на подходящи субстанции, добити по-специално от видовете билки. За подслаждане могат да се използват само карамелизирана захар, захароза, гроздова мъст, концентрирана ректифицирана гроздова мъст и концентрирана гроздова мъст.

Вермутите се подразделят в пет групи : сух вермут, със съдържание на захар не повече от 4 %, бял вермут, със съдържание на захар от 10 до 15 %, червен вермут със съдържание на захар повече от 15 %, розов вермут със съдържание на захар между бял и червен и битер - горчив вермут, който се отнася към битер вината.

Изборът на подходящо питие е от голямо значение, когато искате да оставите приятно впечатление у своите гости. В случай че разполагате с бутилка вермут, знайте, че това ароматизирано вино по правило се поднася преди хранене, тъй като идеята е да стимулира апетита. Прието е да се изпива до стотина грама от питието.

Сухият вермут може да се поднесе леко охладен. Според някои любители на алкохола чистият вермут се пие в чаша като за уиски. Като с алкохол се пълни само една трета от съда. При сервиране се добавя лед череши, лимон или маслини. Когато е комбинирано с други питиета, ароматизираното вино се разлива в триъгълна чаша. Когато вермутът се поднася след хранене, може да се комбинира с плодове.

Вермутът се явява съставна част на много коктейли, най-известният сред които е мартини. Припомняме, че любимото на мнозина питие е съставено от джин и вермут. Сладкият вермут може да се комбинира с водка,  бренди, уиски или коняк. Добавянето на лимонов или портокалов сок към него също е за препоръчване. И понеже вермутът се съчетава много добре с плодове, той успява да намери място и в кулинарията.

Обърнете внимание не само на сервирането на вермута, но и на неговото съхранение. В случай че бутилката с алкохол се остави отворена известно време, напитката ще се лиши от своите вкусови особености. Ако количеството на алкохола е намаляло, няма да е грешка течността да бъде прехвърлена в друг съд с по-малък обем.

Насладете се на нашите качествените напитки - ВКЛЮЧЕТЕ забавлението / ИЗКЛЮЧЕТЕ скуката !

Продуктът се произвежда в Италия.

Други продукти

Loading...